Avrupa'nın 1 Numaralı Kupası Pomi Casalmaggiore'nin

Avrupa'nın 1 Numaralı Kupası Pomi Casalmaggiore'nin

CEV Denizbank Şampiyonlar Ligi Final Four'da final mücadelesinde VakıfBank'ı mağlup eden ev sahibi İtalyan ekip Pomi Casalmaggiore, Avrupa'nın bir numaralı...

CEV Denizbank Şampiyonlar Ligi Final Four'da final mücadelesinde VakıfBank'ı mağlup eden ev sahibi İtalyan ekip Pomi Casalmaggiore, Avrupa'nın bir numaralı kupasını müzesine götürdü.

İtalya'nın Montichiari kentinde düzenlenen CEV Denizbank Şampiyonlar Ligi Final Four mücadelesi yarı finalinde dün Fenerbahçe ile karşılaşan ve 3-0 galip gelen VakıfBank, final maçında ev sahibi Pomi Casalmaggiore'ye 3-0 skorla yenildi. Bu galibiyetle filede Şampiyonlar Ligi'nin 56'ncı kupası Pomi Casalmaggiore'nin oldu.

Avrupa Voleybol Konfederasyonu'nun (CEV) düzenlediği Denizbank Şampiyonlar Ligi Final Four'da kupa ve madalyalar, yapılan törenle sahiplerine taktim edildi. Final Four'da Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan ev sahibi Pomi Casalmaggiore'ye kupası, ikinci olan VakıfBank'a ve üçüncü olan Fenerbahçe Grundig'e madalyaları verildi. Pomi Casalmaggiore'ye kupasını CEV Başkanı Aleksandar Boricic ve DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş verirken, teknik heyet ve oyuncular büyük mutluluk yaşadı.

EN DEĞERLİ OYUNCU FRANCESCA PİCCİCİNİ

Final Four'da en değerli oyuncu (MVP) Pomi Casalmaggiore'den Francesca Piccicini oldu.

Final Four'da ödül alan diğer isimler şu şekilde:

En iyi libero: Gizem Örge (VakıfBank)

En iyi orta oyuncu: Eda Erdem Dündar (Fenerbahçe Grundig) En iyi ikinci orta oyuncu: Jovana Stevanovic (Pomi Casalmaggiore) En iyi smaçör: Kim Yeon-Koung (Fenerbahçe Grundig) En iyi ikinci smaçör: Kimberly Hill (VakıfBank) En iyi pasör: Carli Lloyd (Pomi Casalmaggiore) En iyi pasör çaprazı: Margareta Ann Kozuch (Pomi Casalmaggiore)