Avrupa'nın en büyüğü ''IEFT Fuarları'' kapılarını açıyor

Avrupa'nın en büyüğü ''IEFT Fuarları'' kapılarını açıyor

IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları bu yıl 5-12 Kasım tarihleri arasında 5 ayrı merkezde düzenlenecek.

2002 yılından bu yana hızla gelişerek Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük yurtdışı eğitim organizasyonu olanIEFT Fuarları (International Education Fairs of Turkey), bu yıl 5-12 Kasım tarihleri arasında 5 ayrı merkezde düzenlenecek.

35 ülkeden 200’e yakın üniversite ve kolejin katılması beklenen 26. IEFT Fuarları, Ankara, İzmir, İstanbul (Avrupa Yakası), İstanbul (Anadolu Yakası) ve Bursa’da düzenlenecek. Fuarlar gençleri ve ailelerini gelecekteki eğitim fırsatları ile buluşturacak.

IEFT Fuarları’nın ziyaret edenler arasından 25 kişi ücretsiz İngilizce Dil Kursu, 1.000 kişi ise ücretsiz on-line İngilizce Dil Kursu kazanacak. Fuarlar yoğun ilgi sebebi İstanbul’un hem Avrupa Yakası hem de Anadolu Yakası’nda düzenlenecek. Kariyerine önem verenler için kaçırılmayacak 100’den fazla seminere de ev sahipliği yapacak olan fuarlara bu yıl Amerika, Almanya, Malezya ve Fransa’dan önemli bir katılım söz konusu.

ABD ve İngiltere’den 50’nin üzerinde olmak üzere, Almanya, Kanada, Rusya, Fransa, İtalya, İspanya, İsveç, İsviçre, Macaristan, Polonya, Çin, Danimarka, Litvanya, Avusturya,  Estonya, Kazakistan, Bosna, Malezya gibi dünyanın değişik ülkelerinden 200’ün üzerinde eğitim kurumu IEFT Fuarları’na katılarak, sundukları imkânlarıTürk öğrenci ve ailelerine tanıtacaklar. Fuarlara katılacak kurumlar arasında University of British Columbia, New York University (NYU), Hong Kong University of Science and Technology

Leiden University, University of Sussex, University of York, Lund University, KTH Royal Institute of Technology, University of Southampton, Eindhoven University of Technology, Arizona State University,

University of Vienna gibi dünyaca ünlü üniversiteler de yer alıyor. Bu okullar dünyanın en iyi üniversiteleri sıralamasında önemli bir yer edindi.