Avrupa'nin en iyi tüp bebek merkezleri

Avrupa'nin en iyi tüp bebek merkezleri
Güncelleme:

Avrupa, dünyanın finansal olarak en güvenilir yerlerinden biri olmasına rağmen, söz konusu doğum oranları olduğunda uzun süredir düşüşte.

Avrupa’daki doğum oranı, kademeli olarak yıllardır düşüş göstermekte ve bu durum, pek çok Avrupalı için çocuk sahibi olma seçeneğinin ertelenmekte olduğu anlamına gelmektedir.

Kısırlık Avrupa kıtasında uzun süredir var olan bir problem olmasına rağmen, ESHRE Capri Workshop Grup tarafından yapılan bir çalışma olan, İnsan Üreme Güncellemesi,

Avrupa’nın diğer kıtalar arasında en az doğurganlık oranına sahip olduğunu ortaya koymuştur. Toplam Doğum Oranı indeksinde sonuncu gelerek, Avrupalılarda doğurganlık sorununun kalıcı bir problem olduğunu bir kez daha açıkça göstermiştir.

Daha pozitif prognoz için 2014’deki hafif değişikliklere rağmen, Avrupa'daki doğurganlığın geliştirilmesi gerektiğine dair kesin kanıt vardır. Kısırlıkla baş etmenin en iyi yollarından bir tanesi, örnek vermek gerekirse, Tüp Bebek tedavisine yönelmektir.

Bu, günümüzde doğurganlığı düzeltme tedavileri arasındaki en popüler yöntemlerden biri haline gelmiştir. Bu yöntem genellikle, laboratuvar ortamında yumurtanın döllenerek embriyolar oluşturmasına yardım etmek için kullanılır.

Bu sebeple, Avrupalılar kitleler halinde Tüp Bebek tedavisine yönelmektedir.

Fakat neden? Avrupa’da Tüp Bebek tedavisi olmayı seçmek için olumlu gerekçe nedir?

Neden Avrupa’da Tüp Bebek Tedavisi Tercih Edilmeli?

Avrupa'nin en iyi tüp bebek merkezleri  - Resim : 1

Günümüzde, Avrupa’daki yüksek yaşam masraflarının kariyer gerekliliklerine eklenmesi, pek çok insanın 30’larına gelmeden çocuk sahibi olma fikrine yanaşmaması anlamına gelmektedir. Sağlık hizmetlerinin geniş çaplı masrafları ile modern bilimin geç ebeveynliği mümkün kılması gerçeği de eklenince, pek çok insanın çocuk yapma fikrini neden bir kenara bıraktığı rahatça anlaşılmaktadır.

Bununla birlikte, çok uzun süre beklemenin olumsuz bir tarafı da var.

Hayatta, çocuk sahibi olmak için ne kadar beklersek, eninde sonunda kısırlık evresine erişme olasılığımız da o kadar artar.

Bu gerçekleştiğinde, tek bir seçenek var: Tüp Bebek merkezi

Kısırlıkla savaşmaya yardımcı olması adına, çiftler çocuk sahibi olma şanslarını yeniden kazanmak için sonucu kanıtlanmış olan Tüp Bebek tedavisine yönelebilirler.

Eğer Avrupa’da yaşıyorsanız, ikamet ettiğiniz ülkedeki bazı kısırlık tedavilerinin erişilemez olduğunu düşünüyor olabilirsiniz.

Eğer durum buysa, o zaman yaşadığınız problemi ortadan kaldırmanıza yardımcı olacak,
Avrupa’da yer alan Tüp Bebek merkezlerini bulmak için sağlık turizminin gücünden yararlanabilirsiniz.

Eğer doğru yeri seçerseniz, kalitesinde bir azalma olmaksızın, diğer ülkelerde çok daha ucuza tedavi olabilirsiniz.

Tüp Bebek tedavisinin şekillerinden herhangi biriyle ilgili iseniz okumaya devam etmek isteyebilirsiniz.

Size bu kadar geniş bir yelpazede seçenek sunulması sebebiyle nereden başlayacağınıza emin olamayabilirsiniz.

En iyi Tüp Bebek merkezleri ile ilgili daha fazla şey öğrenmek isterseniz, aşağıda yer alan listemize göz atabilirsiniz.

Kliniğin sizin ihtiyaçlarınıza uygun olup olmadığını belirlemeniz için gerekli olan bütün bilgileri bu listede bulabilirsiniz.

Eğer çocuk yapma konusunda daha düzgün bir karara vardığınızdan emin olmak istiyorsanız, aşağıdaki merkezlerin sorunlarınızın üstesinden gelmenize yardımcı olmak için gerçekçi bir fırsat sağladığını göreceksiniz.

Avrupa’daki En İyi Tüp Bebek merkezleri

GCR (Global Clinic Rating) kuruluşuna göre Avrupa’nın 2018 yılındaki en iyi tüp bebek mekezlerinden bahsedeceğiz. Avrupa’da bilindiği üzere 500’ün üzerinde tüp bebek merkezi bulunmaktadır. Bu da doğru merkezi seçmeyi önemli kılmaktadır.

GCR kuruluşuna göre Avrupa’daki 559 tüp bebek merkezinin averaj puanı 5 üzerinden 2.33 olmuştur.

IVF İspanya değerlendirmede 4.56 GCR puanı alarak birinci gelmiştir. Ardından Sanatorium HELIOS 4.52 puanla ikinci, Embryolab 4.36 puanla üçüncü ve Kıbrıs’ta bulunan Dünya tüp bebek merkezi 4.10 puanla Avrupa’nın  en iyi 7. merkezi olmuştur.

IVF İspanya

Avrupa'nin en iyi tüp bebek merkezleri  - Resim : 2

IVF İspanya, popüler bir IVF doğurganlık kliniğidir. Avrupa'daki en saygın tesislerden biri haline geldi ve IVF doğurganlık tedavisini daha kolay bir hale getiren etik bir tedavi, yüksek değerli bakım ve hastalarla empati kurabilen bir kadro ile ün kazandığı için hızlı bir şekilde popüler bir tercih haline geldi.

Dört adet laboratuvarları ile en iyi modern teknolojiyi kullanıyorlar ve IVF endüstrisindeki en son ve en büyük ilerlemelere ayak uydurmak için ellerinden geleni yaptılar. Masaj terapisi ve akapunktur gibi bazı tedavi sonrası ekstraları bile sunuyorlar.

Sanatorium HELIOS - Çek Cumhuriyeti

Avrupa'nin en iyi tüp bebek merkezleri  - Resim : 3

Brno-Ponava’da bulunan bu grup, Çekya’da en çok tercih edilen doğurganlık merkezlerinden biridir.

Sektördeki deneyimleri ve geçmişleri, bir çok insanın Doğu Avrupa’daki seçenekleri araştırırken, bu Tüp Bebek kliniğini seçtikleri anlamına gelmektedir.

Seçeneklerdeki çeşitlilik, ihtiyacınız olan tedaviyi bulmanızı kolaylaştıracaktır.

HELIOS grubun yerleşmiş profesyonel ekibi, en kaliteli tesislere, yerinde ulaşmanızı sağlayacaktır.

Bununla birlikte, yakın çevredeki diğer ülkelere kıyasla,  tedavi oldukça uygun fiyatlıdır.

Embryolab - Yunanistan

Avrupa'nin en iyi tüp bebek merkezleri  - Resim : 4

Selanik merkezli IVF kliniği Yunanistan'ın en popülerleri arasında yer alıyor ve hem Yunanistan'da hem de dışında güçlü bir üne sahip.

Tamamen sertifikalı olup, sektördeki en son değişiklikler ve düzeltmelerden haberdar olmanıza yardımcı olmak için tedavinin en iyi şekilde yapılmasını ve her tür yararlı öğrenme materyalinin sağlanmasını kolaylaştırır.

Embryolab, geniş yelpazedeki profesyonelleri için de popüler bir yerdir. Bu her sorunuza cevap alabilmeniz ve muayene sırasında tüm sorularınızı cevaplayabilen donanımlı personel ile daha rahat hissetmenizi sağlar.

Repromeda - Çek Cumhuriyeti

Avrupa'nin en iyi tüp bebek merkezleri  - Resim : 5

Repromeda, Biyoloji Parkı, Brno'da bulunmakta ve Doğu Avrupa'da IVF tedavisinde uzmanlaşmış ilk yerlerden biridir.

Deneyimli personel seçimi ile, tedavinizi gerçekleştirirken tamamen güvenebileceğiniz bir ortam oluşturmaktadır.

Sahip olduğunuz herhangi bir sorunuzda size yardımcı olacak nitelikte ve deneyimde hizmet ve personele sahip olan Repromeda, IVF tedavisinin potansiyel artıları ve eksileri hakkında emin olmayanlr için uygun olabilir.

Dünya Tüp Bebek Merkezi - Kıbrıs

Avrupa'nin en iyi tüp bebek merkezleri  - Resim : 6

Dunya tüp bebek merkezi , Avrupa'da en çok tercih edilen merkezler arasında yer almakta olup, Girne tesisleri ile sektörde en modern ve nadide yere sahiptir.

Yumurta donasyonu ve taşıyıcı annelik  gibi çeşitli tedavi seçenekleri de sunmaktadırlar. Bunun yanı sıra, sperm donasyonu tedavisi sağlayan Avrupa’daki tüp bebek merkezlerinden birisidir.

Dünya Tüp Bebek Merkezi, sahip olduğu deneyim nedeniyle en çok tercih edilen merkezlerden biridir. IVF'in terminoloji içermeyen anlaşılabilir bir dille açıklanması çok önemlidir ve buradaki çalışanlar sürecin her adımını tam olarak anlayabilmenizi kolaylaştırır.

GENNET Prag - Çek Cumhuriyeti

Avrupa'nin en iyi tüp bebek merkezleri  - Resim : 7

GENNET, Avrupa’da Tüp Bebek doğurganlık sektöründeki en deneyimli gruplar arasındadır ve yardımla üremeden genetik danışmanlığa kadar birçok hizmet sağlamaktadır.

Ekibin sakinliği, gergin ve endişe verici olabilen bu tecrübe sırasında daha kolay rahatlamanızı sağlamaktadır.   Yüksek değerli hizmetlerin uygun fiyatlara yapılması, size en iyi başlangıç noktalarından birini sunmaktadır.

Nuffield Health - Birleşik Krallık

Avrupa'nin en iyi tüp bebek merkezleri  - Resim : 8

İngiltere, Woking’de bulunan Tüp Bebek tedavisi kliniği, Birleşmiş Krallık ’da en çok tercih edilen merkezdir.

Bazıları, Güney ve Doğu Avrupa’daki tedavilere göre daha pahalı olduğunu düşünse de tedavinin olağanüstü bir kaliteye sahip olduğu kanıtlanmıştır.

Sizinle bu süreç boyunca çalışan özenli bir ekip ve size sağladıkları çeşitli hizmetler sayesinde şu anda o çevrede bulunan en esnek merkezdir.

Bu nedenle, İngiltere merkezli Tüp Bebek tedavisi kliniği arayanlar arasında popüler bir seçenektir. Tüm ekip mükemmel, akıcı ve anlaşılır bir şekilde İngilizce konuşmaktadır.

Klinika Bocian - Polonya

Avrupa'nin en iyi tüp bebek merkezleri  - Resim : 9

Warsaw ve Bialystok’daki tesisleriyle beraber, bu tedavi yerleri sağlıklı, güvenilir ve adil bir tedavi için insanların Polonya’ya gelmelerini kolaylaştırmaktadır.

Tedavi kaliteleri olağanüstü olarak gösterilmektedir ve iki dil bilen personeller sayesinde tedavinin gerekliliklerine dair daha net cevaplar almanız kolaylaşacaktır. 

Ekip, cana yakın, sempatik ve profesyonel olduğu için tedavi sırasında rahatlamanız daha kolay olacaktır. Bu da alacağınız herhangi bir Tüp Bebek tedavisinden maksimum yarar sağlamanız için oldukça önemlidir.

Avrupa’daki en iyi tüp bebek merkezlerini seçerken

Yukardaki bilgiler ışığında tüp bebek tedavisi için merkez seçmek umarız daha kolay olacaktır. Ama şanslısınız Avrupa’da tercih edebileceğiniz onlarca iyi merkez bulunmaktadır.

Bu aklınızdayken Avrupa’da Tüp Bebek tedavisi kliniği bulmanız daha kolay olacaktır.

Her zaman verilecek bir karar elbette ki vardır. Yukarıda bahsedilen merkezler, kıtada yer alan sektörün en iyileri arasındadır.

Avrupa’da bulabileceğiniz tüm merkezler bakım kalitesi ile tanınmış oldukları için, merkez seçerken ulaşım kolaylığı ve  karşılayabileceğiniz ücrete uygun olması ayırt edici olacaktır.  

Kendiniz için en iyi Tüp bebek merkezini seçmek gerçekten son derece önemli.

Hepimizden size bol şans! :)

 

Seçiniz...

Etiketler advertorial