Baba- Oğul Aynı Takımda Ter Döktü

Baba- Oğul Aynı Takımda Ter Döktü

ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde 1'inci Amatör Küme'de mücadele eden Yalvaçspor'da 50 yaşındaki Harun Ateşoğlu ile oğlu 13 yaşındaki Emirhan Ateşoğlu,...

ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde 1'inci Amatör Küme'de mücadele eden Yalvaçspor'da 50 yaşındaki Harun Ateşoğlu ile oğlu 13 yaşındaki Emirhan Ateşoğlu, aynı takımda forma giydi.

Isparta 1'inci Amatör Küme'nin son hafta mücadelesinde Yalvaçspor ile Şarkikaraağaç Spor karşılaştı. Pazar günü oynanan maçta, Harun Ateşoğlu ile oğlu Emirhan Ateşoğlu, Yalvaçspor forması altında ter döktü. Seremonide yan yana duran baba- oğul maçın başlama düdüğünden önce birbirine şans diledi.

Yalvaçspor'un 2-1 üstünlüğüyle sona eren karşılaşma Emirhan Ateşoğlu 10, babası ise 80 dakika forma giydi. Aynı kulübün U-19 takımıyla maça çıkacağı için erken değişiklikle kenara geldiğini söyleyen Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 7'nci sınıf öğrencisi Emirhan Ateşoğlu, babası ile aynı sahada futbol oynamanın gururunu yaşadığını söyledi.

Baba Ateşoğlu da uzun zamandır antrenör olarak görev yaptığı Yalvaçspor'da yeniden forma giymenin ve oğluyla aynı sahada bulunmanın müthiş bir duygu olduğunu anlattı.

Kulüp Başkanı Murat Deniz Oruç ise "Yeşil sahalarda her zaman böyle güzellikler görmek istediğimizi tüm kamuoyuna duyurmak için son maçımızda böyle bir sürpriz hazırladık. Harun hocamız 50 yaşında olmasına karşılık gençlerle beraber 80 dakika sahada güzel bir performans sergiledi. Genç oyuncumuzun 1 gün sonra oynayacağı maçını dikkate alarak oyundan erken aldık. Umarım mesajımız yerini bulmuştur" diye konuştu.

Yalvaçspor Ligi 3'üncü sırada tamamladı.

FOTOĞRAFLI