Baharı yurtdışında karşılayın!

Baharı yurtdışında karşılayın!

Bahar aylarının yaklaşması ile birlikte yurtdışında güzel bir hafta veya hafta sonu geçirmek isteyenlerin sayısı da artıyor.

Café Tur Satış ve Ürün Direktörü Derya Över; ‘’Mart ve Nisan aylarında sevdiği kişiyle birlikte başka bir ülkede güne uyanmak isteyenler  için  bu bahar yurt dışı kesinlikle unutulmaz ve harika bir alternatif olacaktır.’’ dedi.

Sektörde bir ilk: Kişiselleştirilmiş Turlar

Café Tur Direktörü Barış Y. Aygün ise: "Türkiye’de ve dünyada ilk defa hayata geçirdiğimiz Akıllı Paket Tur Sistemimizle; yalnızca belirli bir tarih aralığı, destinasyon ve kontenjanla sınırlı sunulan yurtdışı turlar yerine, misafirlerimize ve acentelerimize 140’tan fazla tatil destinasyonuna 2 gece ile 15 gece aralığında, %100 online ve eş zamanlı rezervasyon yapabilecekleri ve en önemlisi 365 gün kesin hareketli, 89.000’in üzerinde otel ve 260’a yakın havayolu firmasıyla birlikte (inanılması çok güç olsa da) 150.000 farklı yurtdışı turalternatifi sunuyoruz. Bu yeni nesil Akıllı Paket Tur Sistemimizle, acentelerimiz ve misafirlerimiz hiçbir sınırlandırmayla karşılaşmadan, 365 gün boyunca; uçuş saatinden, konaklayacağı otele, gideceği havalimanından, döneceği havalimanına, transferinden, rehberlik hizmetine kadar sunduğumuz sınırsız alternatif arasından, bütünüyle kendisinin oluşturacağı bir yurt dışı seyahatini deneyimlemiş oluyor.” dedi.

Baharda ROMA bir başka!

Yurtdışı turların yıldızı, eski çağlardan beri pek çok uygarlığa başkentlik yapmış, her bir köşesinde tarihin izlerini taşıyan şehir Roma, dünya tarihi ve kültürüne yaptığı katkıların yanı sıra aşk şehri denince de akla ilk gelen şehirlerdendir. Roma’nın görmeye değer yerleri, Floransa ve Venedik'e göre biraz daha kabarık bir liste oluşturuyor. Roma mimarisinin en önemli eserlerinden biri olarak kabul edilen ve MS 70-80 yılları arasında inşa edildiği düşünülen Kolezyum (Colosseo) dünyanın en büyük amfi tiyatrosudur. Kolezyum'u gezmeye başladığınızda arenanın tabanının olmadığını ve arenanın altında yer alan kölelerin, gladyatörlerin, suçluların ve vahşi hayvanların tutulduğu kanalları görebilirsiniz. Yeri geldiğinde gladyatörlerin dövüştüğü arena, yeri geldiğinde amfi tiyatro, yeri geldiğinde idam sehpası olan ve çoğu zaman insanların heyecan ve korkuyla izlediği Kolezyum, ironik bir şekilde günümüzde turistler tarafından en çok beğenilen yapılardan biridir. Kolezyum'un hemen yanında ise Konstantin Takını görebilirsiniz, ilk Hıristiyan imparator Konstantin'in zaferi için dikilmiştir ve 4. yüzyılda dikilen tak çok iyi korunmuştur.

VENEDİK’te bir gün geçirin!

Adriyatik'de yüzen bir ada, Venedik sizi unutulmaz anılarla kendine bağlayacak.  Venedik, adını o bölgede yaşayan Veneti'lerden almaktadır. 2011 sayımına göre nüfusu 263.996. Fakat her yıl yaz aylarında bu rakam o kadar çok artıyor ki ada her yıl 1-2 milimetre suya batıyor. Venedik'teki binalar, birbirine çok yakın bir şekilde bir araya getirilen ahşap kazıklar üzerine inşa edilmiştir. Su altında oksijen olmadığı için çürümeyen ahşap aksine mineral düzeyi yüksek suya maruz kaldığı için kaya gibi sert bir madde haline dönüşür. Kazıklar yumuşak kum ve çamur tabakasını delerek daha sert olan kile kadar batar.

Lizbon’u keşfedin!

Mükemmel doğa güzellikleri, okyanus esintileri, Endülüs, İspanyol ve daha nicelerinin katkıda bulunduğu 800 yıla yaklaşan başkentlik tarihi ile Avrupa'nın her açıdan zengin kenti; Lizbon...

Lizbon, merkezi ve civarındaki köy ve beldeleriyle mutlaka gezilip görülmesi gereken bir şehir. Modernleşme yolunda ilerlemesine rağmen eski ve tarihi dokusunu kaybetmeden büyüyen nadir Avrupa başkentlerinden birisi olan Lizbon'a, müzeler şehri dersek yanlış olmaz. Eski Şehir olarak tabir edilen Alfama bölgesi, daracık sokakları, tarih kokan yerleşkesi ve mistik havasıyla sizi büyüleyecek ve sizi kendisine hayran bırakacaktır. Sanat müzeleriyle ön plana çıkan şehirde bulunan Ulusal Antik Sanat Müzesi, sizi 19. yüzyıl Portekiz'inin sanat dünyasında hoş bir gezintiye çıkaracaktır. Bunun dışında Portekiz, Denizcilik Müzesi, Keşifler Müzesi, Okyanus Müzesi gibi birçok müzeye ev sahipliği yapmaktadır. Lizbon sokaklarında yapacağınız kısa bir yürüyüş bile, bünyesinde 49 adet müze bulunduran bu kentin tarihi hakkında sizin fikir sahibi olmanıza yardımcı olacaktır.

Dubai için en uygun zaman Mart ve Nisan!

Dubai'de en ideal zaman Mart, Nisan ayları olacaktır. Çünkü sıcaklıklar sonbahar ve ilkbahar mevsimlerinde 30 - 40 derecelerde iken Nisan’dan itibaren 40 dereceyi geçiyor. Kurak bir iklime sahip kentin sıcak ve nemli yazında hava sıcaklığı ortalaması gündüz 42 derece, gece 28 derece; deniz suyu bile 37 dereceye çıkıyor. Eğer Dubai'ye gitmişken tüm güzelliklerinden faydalanmak istiyorsanız, yaz mevsimini tercih etmek hiç doğru bir karar olmaz. Kışlar ise gündüzleri 23 - 25 derece sıcaklıkla ideal olabilir.

Baharı yurtdışında karşılamak isteyenlerin bireysel olarak ayarlayacakları uçak biletleri, oteller, harcayacakları zaman ve üstlenecekleri riskler yerine, gayet uygun fiyatlara uçak biletlerinden, konaklanacak otele, vize işlemlerinden, havalimanı transferlerine kadar sorumluluk üstlenen ve organize eden, uzun zamandır yurt dışı tur düzenleme deneyimine sahip, konusunda uzman, hizmet kalitesi garantili ve en önemlisi ülke dışındayken güvenebileceğiniz bir muhatap olan tur operatörlerini tercih etmemeleri için hiçbir neden yok.