Bakan Akar açıkladı: 68 terörist öldürüldü!

Bakan Akar açıkladı: 68 terörist öldürüldü!
Güncelleme:

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yaptığı açıklamada Pençe-Yıldırım ve Pençe-Şimşek operasyonlarında etkisiz hale getirilen terörist sayısının 68'e yükseldiğini söyledi.

 Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ile Gölcük Donanma Komutanlığına gitti. Denetleme ve incelemelerde bulunan Bakan Akar'a, Donanma Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu tarafından brifing verildi.

Brifing sonrası Bakan Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Özbal, Levendler ile iftar yaptı. Burada personele hitap eden Bakan Akar, Türk Silahlı Kuvvetlerinin vazifesinin; asil milletin sevgisi, güveni ve duasından aldığı ilhamla karada, denizde ve havada ülkenin hak, alaka ve menfaatleri korumak olduğunu söyledi.

Çalışmalarının en önemli kısmını terörle mücadele faaliyetlerinin oluşturduğunu belirten Bakan Akar, bu kapsamda en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla mücadele yürüttüklerini vurguladı.