Bakan Avcı: Çince, Arapça Öğrenin

Bakan Avcı: Çince, Arapça Öğrenin

MİLLİ Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Manisa’daki Nihal Akçura Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’ni ziyaret etti. Avcı, öğrencilere " "Tek yabancı dille yeti...

MİLLİ Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Manisa’daki Nihal Akçura Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’ni ziyaret etti. Avcı, öğrencilere " "Tek yabancı dille yetinmeyin. Çince, Arapça gibi değişik dilleri de öğrenin. Turizm artık Türkiye’nin en büyük gelir kaynaklarından oldu" dedi. Avcı, daha sonra dünürü, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan’ın annesi Mahmudiye Akan’ın cenaze törenine katıldı.

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Emin Zararsız, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, Samsun Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir, Manisa Milli Eğitim Müdürü Mustafa Atınsoy’la, Nihal Akçura Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’ni gezen Bakan Avcı, okulu yaptıran Anemon Otelleri Onursal Başkanı İsmail Akçura’ya teşekkür etti. Öğrencilerle sohbet de eden Bakan Avcı, "Tek yabancı dille yetinmeyin. Çince, Arapça gibi değişik dilleri de öğrenin. Turizm artık Türkiye’nin en büyük gelir kaynaklarından oldu" dedi. Okulun şeref defterini imzalayan Bakan Avcı, 'Dev öğrenci' marşını söyleyen öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bakan Avcı daha sonra dünürü, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan’ın annesi Mahmudiye Akan’ın Yeni Cami’deki cenaze törenine katıldı.

MHÖ,İK (AÖ/BT)