Bakan Bozdağ'dan flaş MHP Kongresi açıklaması

Bakan Bozdağ'dan flaş MHP Kongresi açıklaması

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, MHP Büyük Kongresiyle ilgili açıklama yaptı.

MHP olağanüstü kongresi sürecini değerlendiren MHP genel başkanlığı için adaylıklarını açıklayan eski milletvekilleri Sinan Oğan, Meral Akşener ve Koray Aydın ile MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek genel başkanlığa aday olan Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ Adalet Bakanlığı’nı baskı yapmakla suçladı.
MHP'de kurultay salonunun bulunduğu binaya TOMA'lı önlem alınması ve salonun mühürlenmesine ilişkin Meral Akşener Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a sert tepki gösterdi. Meral Akşener, şöyle konuştu, "Herkesin amiri olan demek ki Bekir Bozdağ dönüp arıyor böylesi abuk bir durum oluşuyor. Mühürlenmiş olarak sadece şuan burayı gördüm. Ben keşif yapmaya geldim. İmza vermiş vermemiş tüm arkadaşlarımız geliyor. Biz yarın kongrenin yapılması için burada olacağız. TOMA'lar karşımızda. Kongrenin ille salonda olması gerekmiyor" dedi.

bb-007.jpg

Adalet Bakanı Bozdağ bu eleştirilere yanıt verdi. Bozdağ "MHP Kongresi ile ilgili hukuki süreçlere; Ak Parti, Adalet Bakanlığı ve şahsımın müdahale ettiği iddiaları, büyük bir iftiradır" dedi.

Bakan Bozdağ'dan flaş MHP Kongresi açıklaması - Resim : 2