Bakan Soylu ve Bakan Albayrak için şok eleştiri: ''2 Berduş''

Güncelleme:

Dün Ankara'da omuz omuza çarpışan iki bakan Soylu ve Albayrak için İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan "berduş" benzetmesi yaptı.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, Hazine Bakanı Berat Albayrak ile çarpışmasına ilişkin ses getirecek bir tweet attı. Türkkan, 'Sayanora yazlık sinema bahçesinin önünde Kocamustafapaşa’nın berduşları olurdu. Antrakta, birine sataşmak için omuz atarlardı' dedi.

Yüksek Askeri Şura Öncesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde YAŞ üyeleri Anıtkaberi'i ziyaret etti.

Ziyarete İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Hazine Bakanı Berat Albayrak arasında yaşanan görüntüler damga vurdu. Soylu'un, aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı da olan Albayrak ile çarpışmasının ardından kameralara gülümsemesi kısa sürede gündeme otururken sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Soylu ve Albayrak arasında yaşanan olaya İYİ Parti'den de çok sert tepki geldi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Koacaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Twitter hesabından "Sayanora yazlık sinema bahçesinin önünde Kocamustafapaşa’nın berduşları olurdu. Antrakta, birine sataşmak için omuz atarlardı" ifadelerini kullanarak tepki gösterdi.

Fatih Portakal: ''Erdoğan ikisi arasında seçim yapmak zorunda kalacak''Fatih Portakal: ''Erdoğan ikisi arasında seçim yapmak zorunda kalacak''

Süleyman Soylu ile Berat Albayrak Omuz Omuza ÇarpıştıSüleyman Soylu ile Berat Albayrak Omuz Omuza Çarpıştı

 

 

Seçiniz...