Balıkesirde silahla yaralama: 1 yaralı -Olaya ilişkin gözaltına alınan 9 kişiden 7si tutuklandı (Fotoğraflı)

Balıkesirde silahla yaralama: 1 yaralı     -Olaya ilişkin gözaltına alınan      9 kişiden 7si tutuklandı          (Fotoğraflı)

BALIKESİR Balıkesir'de av tüfeğiyle ateş açılması sonucu 1 kişi yaralandı, olayla ilişkin gözaltına alınan 9 kişiden 7'si tutuklandı.

BALIKESİR Balıkesir'de av tüfeğiyle ateş açılması sonucu 1 kişi yaralandı, olayla ilişkin gözaltına alınan 9 kişiden 7'si tutuklandı.

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Gazi Osman Paşa Mahallesi Dokuma Caddesi'nde bir kişinin av tüfeğiyle ateş açılması sonucu başından ve göğsünden yaralandığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Yaralı olay yerine gelen sağlık ekiplerince Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, polis ekipleri de bölgedeki güvenlik kameralarını inceledi.

Olayın ardından bir otomobil ile kaçtıkları tespit edilen M.Ö, S.S, O.Ö, F.A, E.Ö, K.A, M.Ş, Y.T ve E.A, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramada, bir tabanca, 2 bıçak ve kar maskesi ele geçirildi.

Emniyetteki ifadelerinin ardından "Adam öldürmeye teşebbüs, azmettirme ve mala zarar verme" suçlarından adliyeye sevk edilen zanlılardan 7'si tutuklandı, Y.T ile E.A ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Muhabir : Balıkesir/ Doğukan Altınay / Harun Kaymaz

Yayıncı: A. Fatih Tekcan