Barter sistemi ile ihtiyaçlarınızı karşılayın!

Barter sistemi ile ihtiyaçlarınızı karşılayın!

Türk Barter, paraya alternatif bir finansman modeli olan barterın Türkiye’de yaygınlaşması için çalışıyor.

Barter sistemini tüm dünyada 1 milyonun üzerinde şirket kullanmaktadır. Türk Barter, sunduğu sistemle ekonomik yaşama artı değer katmanın yanı sıra, tüm sektörlere yönelik üretimi durdurmayan, istihdamı koruyan, sermayeyi güçlendiren, parayı amaç değil araç yapabilen, risksiz ekonomi çözümü sunuyor. Türk Barter, barter havuzu olarak adlandırılan ortak pazarda, üye firmalara paraya ihtiyaç duymadan ticaret yapma ve kar elde etme imkanı veriyor Yani barter sistemi bir çok kişi tarafından algılandığı üzere bir takas ortamı değil, üye firmaların hem ihtiyaçlarını satın aldığı, hem de kendi ürettiği mal ve hizmetleri satabileceği bir finansal sistem oluşturuluyor. Kısaca sistem, şirketlerin nakit ödeme yapmadan ürettikleri mal ve hizmet karşılığında talep ettikleri mal ve hizmetleri almalarına dayanıyor.

2016 yılında barter sistemi daha çok ilgi görecek!

Avrupa’nın en büyük barter şirketi Türk Barter, başarı ile tamamlanan 2015 yılı sonuçlarını ve 2016 yılı hedeflerini genel merkezde değerlendirdi.

25. yılını tamamlayıp çeyrek aşırı geride bırakan ve uluslararası tecrübesiyle, üyelerine büyük bir ortak pazar sağlayan, işlemlerinde güveni temin eden Türk Barter, 2015 yılı sonuçları ve 2016 vizyonunu, tüm şube çalışanlarının katılımı ile genel merkezde değerlendirdi.

Toplantıda, geride kalan 2015 yılındaki üyelerinin gerçekleştirdiği binlerce işlem neticesinde başarı ile tamamlanan yılsonu değerlendirmeleri gerçekleştirildi. Türk Barter’ın dünyadaki Barter Endüstrisine olan katkısı gündeme alındı. 2016 yılı vizyonu ve hedeflerinin de görüşüldüğü toplantılarda, piyasalardaki artan kur savaşları nedeniyle mal ve hizmet değerlerinde meydana gelen aşırı kayıpların önüne geçilmesi için barter sektörünün önemine vurgu yapılarak bu sene için ülke ekonomisine önemli katkı yapılması hedeflendi. Sürdürülebilir büyüme hedefine devam kararı alan Türk Barter, 2016 yılında da üyelerine alternatif finans ve ticareti yine en güvenli şekilde sunacağını teyit etti.

Türk Barter Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmed Sırrı Şimşek, yaptığı açıklamada özetle; “2015 yılının Türk Barter için oldukça verimli geçtiğini yılsonu değerlendirmemizde de görmüş olduk. Barter Ortak Pazarı’na katılan yeni üyelerimizle 2016 yılında da hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz. 2016 yılı içerisinde Türkiye’de olduğu kadar uluslararası arenada da üyelerimizin ticaretini güvenle büyüteceğiz” dedi.

Türk Barter 25. Yılını kutluyor!

Türkiye’nin lider barter şirketi ve barter sektörünün ülkemizdeki öncüsü olan Türk Barter, sektörde 25. yılını doldurmanın heyecanını yaşıyor. Türkiye’nin ve Avrupa’nın barter sektöründe lideri olan Türk Barter, uluslararası arenada 25 yıldır hizmet veriyor. 25 yıldır ülke ekonomisine destek olan ve ekonomik krizlerde şirketlerin mali sıkıntılarını en aza indirerek iflas etmelerini önleyen, âtıl kapasitelerini eriterek ticarete hareketlilik kazandıran Türk Barter, hedeflerini büyüterek yoluna devam ediyor.  Mali sıkıntılar ile tamamlanamamış gayrimenkul projelerinden, araç filo kiralama hizmetine kadar pek çok temel ihtiyacın barter ile karşılandığı Barter Ortak Pazarı’nda binlerce üye binlerce arz ile ticaretini büyütüyor.

Türk Barter tüm sektörlerde hizmet veriyor

Türk Barter; gayrimenkul, araç kiralama, tekstil, medya, gıda, lojistik gibi pek çok sektörde, firmaların ticaretini güven içerisinde yapmalarını sağlayan Barter Ortak Pazarı ile binlerce firmaya hizmet veriyor. Atıl kapasitelerini eritmek isteyen, satış ve kârını artırmayı amaçlayan, yeni müşteriler arayan firmalar, Türk Barter Ortak Pazarı’nda güven ile ticaret yapıyor. 10 bine yakın firmanın tüm ürün ve hizmetlerini diğer tüm üyelere sunduğu barter arzları ile büyük bir tanıtım kapasitesi oluşturuluyor.

Nasıl üye olabilirim?

Yeni ekonomi olarak adlandırılan barter sisteminin, Türk ekonomisine daha fazla katkı sağlamak için şirketlerin sektör yapısı değerlendirilerek esnek ve kolay üye olunabilecek yeni bir sistem uygulanmaya başlandı. Türk Barter Ortak Pazarı’na üyelik işlemleri içinwww.turkbarter.com adresiyle veya 0212 468 60 00’ nolu telefonla kolayca üye olabilirsiniz. Uzman brokerlerimiz her üyenin faaliyet alanlarına göre yardımcı olmaktadırlar.

Üyenin stoklarını, arz fazlasını, satmak istediği her ürünü sisteme kaydetmektedir. Bunların karşılığında ihtiyaç duyduğu mal ve hizmetleri sistemden talep etmektedir. Üye olan her ziyaretçi barter kapsamında satmak istediği her ürünü web sitesine ekleyerek online satış işlemine kolaylıkla başlayabilir. Öncelikle satış yapan üyeler sonrasında Barter Ortak Pazarı’nda sunulan her mal veya hizmeti diğer üyelerden satın alabilir.