Baş ağrısıyla gitti hayatını kaybetti !

Baş ağrısıyla gitti hayatını kaybetti !

Malatya'da baş ağrısıyla hastaneye giden bir adama serum verildikten 1 dakika sonra şoka bağlı kalp krizi geçirdi.

Malatya'da baş ağrısı şikayetiyle hastaneye giden 30 yaşındaki Yılmaz Artan hayatını kaybetti... Artan'ın ailesi 'yanlış tedavi' yapıldığını iddia ediyor.

Malatya’da geçtiğimiz hafta eşine ender rastlanan bir olay meydana geldi. 30 yaşındaki Yılmaz Artan baş ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede hayatını kaybetti. 

Sözcü'den Ali Ağırbaş'ın haberime gçre doğuştan tek böbrekli olduğu için hap formunda ilaç alması risk taşıdığından, Artan’a serum takıldı. Evli ve bir çocuk babası olan Artan, serumun takılmasından yaklaşık bir dakika sonra şoka bağlı kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Geride ise gözü yaşlı bir eş ve henüz 4 yaşında küçük bir çocuk kaldı…

Aile hastaneden şikayetçi

Yılmaz Artan’ın ailesi, özel hastanenin Artan’a ‘yasaklı’ olan ilaçlardan birisinin verildiğini iddia ediyor. Artan kalp krizi geçirdiği anda özel hastane, talihsiz adamı İnönü Üniversitesi Hastanesi’ne sevk etti. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Artan kurtarılamadı. Şimdi ise aile, Artan’a yapılan otopsi raporunun sonucunu bekleyerek şikayetçi olmaya hazırlanıyor.