Başakşehir'de zincirleme kaza: Yaralılar var

Başakşehir'de zincirleme kaza: Yaralılar var
Güncelleme:

Başakşehir’de 4 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından araçta sıkışan 1’i ağır 3 kişi kurtarılarak ambulansla hastaneye sevk edildi. İtfaiye ve polis ekiplerinin çalışması sürüyor.

Kaza, Başakşehir ilçesi Başak Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir otomobil karşı şeride geçerek seyir halindeki 2 araçla kafa kafaya çarpıştı. Ardından otomobil, araçların arkasında seyreden yolcu minibüsüne de çarptı. Çarpmanın etkisiyle Suriye uyruklu Musap S. ve bir kişi daha araçta sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçta sıkışan vatandaşları sıkıştıkları yerden çıkardı. Ağır yaralı olan Musap S. ve diğer yaralılar 112 Acil Servis ekiplerince çevre hastanelere kaldırıldı. 

 "ARABADA 2 KİŞİ VARDI, BİRİSİ HAMİLE BAYANDI"

Kazanın görgü tanıklarından Emre Öztürk, kazaya karışan otomobillerden birisinde hamile bir kadının olduğunu iddia ederek, “Seyir halinde giderken karşıdan bir araç bu şeride geldi. Bu şeritte ilerlemekte olan sol ve sağdaki araç, arkasında minibüs, arkasında da ben vardım. Araç bu şeride girince panikle sol tarafa kırıp o araca vurdu. O araç da bu tarafa geçince minibüse çarptı, minibüs kaldırıma çıktı. Zincirleme kaza oldu. Arabalardan bir tanesinde 2 kişi vardı, birisi hamile bir bayandı. Minibüste 3 kişi vardı, onlarda bir şey yok ama bu araçta yaralılar vardı” dedi. 

 

İHA