Başbakan Yıldırım'dan son dakika 'idam cezası' açıklaması !

Başbakan Yıldırım'dan son dakika 'idam cezası' açıklaması !

Başbakan Yıldırım TBMM bahçesinde toplananlara seslendi.

Başbakan Binali Yıldırım, Meclis'in önünde halka sesleniyor. Başbakan Yıldırım, "İş henüz bitmedi, görev henüz bitmedi" dedi.

Başbakan Yıldırım'ın konuşmasının satır başları şöyle:

Sevgili kardeşlerim Türkiye'de asker kıyafeti içerisine girmiş paralel terör çetelerinin Türkiye'nin birliği, beraberliği, kardeşliğini bozmaya yönelik kalkışmasını demokrasi nöbeti tutarak tankların üzerine çıkarak gerekli dersi veren bu yüce milletin adı Türkmilletidir. Sizlerle onur dıuyuyorum, gurur duyuyorum.
 
İş henüz bitmedi, görev henüz bitmedi. Burdan sonra Kızılay'a iniyoruz, demokrasi nöbetine devam ediyoruz. 
('İdam isteriz' tezahüratına) Mesajınızı aldım. Gereken neyse yapılacak.

Bunlar, bu çapulcular Türk milletini tanımamışlar. Bunlar okyanus ötesine akıllarını satmış alçaklardır. Bu millet ne kadar zorlukları aşa aşa geldi, işte demokrasimize milliiradeye darbe yapmaya kalkanlar darbeyi kendileri yemiştir. Türk milleti bunlara en büyük darbeyi vurmuştur. Hepinizin alnından öpüyorum. İstikrar uğrunda, gelecek uğrunda ülkemizin bekası uğrunda, tankların tepesine çıkan askerlerin göğsüne yumruğuyla dur diyen bu aziz bu asil milletin evlatlarının hepsinin gözlerinden alnından öpüyorum.

Bunlar her şeyi hesap ettiler ama bir şeyi unuttular. O da bu ülke sevdalısı, başkomutan, cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Onun dirayeti bu millet sevdası karşısında hiçbir gücün duramayacağını bir kez daha cümle alem gördü. Bu ülkede Türkiye'de ister bölücü, ister paralel hiçbir terör örgütüne asla ve asla yer olmayacak. Bu alçak terör örgütünü yok etmeden bize uyumak haramdır.