Başkan Dinçer, Tarsus Emniyet Müdürü Çakan’ı Ziyaret Etti

Başkan Dinçer, Tarsus Emniyet Müdürü Çakan’ı Ziyaret Etti

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Talat Dinçer ve Tarsus'ta kurulu esnaf odası başkanları, Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Salim...

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Talat Dinçer ve Tarsus'ta kurulu esnaf odası başkanları, Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Salim Çakan'ı ziyaret ederek, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşun 171. Yılını kutladılar.

Dinçer, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşun 171. yılı dolayısıyla Tarsus oda başkanları ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Çakan'ı kutlayarak, polisin zor ve onurlu bir görevi büyük bir özveri ve insan sevgisiyle yerine getirdiğini ifade etti. Polisin, huzur ve güvenin teminatı olduğunu, dirlik ve düzeni sağlamada üzerine düşen görevi her türlü koşulda başarıyla yerine getirdiğini vurgulayan Dinçer, Türk Polis Teşkilatı'nın devletin ve milletin bölünmez bütünlüğünü ve al bayrağın yüceliğini yüreğinde hissettiğini kaydetti. Dinçer, "Polis teşkilatımız, huzur ve güvenliği sağlamak uğrunda canlarını tehlikeye atarak bu kutsal görevi 171 yıldır başarıyla yerine getirmektedir. Yine bu kutsal görev yerine getirilirken, insan hak ve özgürlüklerine gösterilen saygı, polisimize olan güveni arttırmada önemli rol oynamaktadır" dedi.

Türk polisinin, halkın can ve mal güvenliği ile huzur ve güven ortamını sağlamak, suç işlenmesini önlemek ve işleyenleri adalete teslim etmek için gece gündüz demeden fedakarca çalıştığına işaret eden Dinçer, "Bugün sokaklarda rahat, güvenli ve huzurlu bir şekilde dolaşabiliyorsak, bunu olağanüstü gayret gösteren Türk Polis Teşkilatımıza borçluyuz. Devletin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife bilen, gücünü milletimizden ve kanunlardan alan polislerimiz gerektiğinde bu uğurda canını hiçe saymıştır" ifadelerini kullandı.

Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Çakan da "Esnafımızın ve vatandaşın huzuru, bizlerin gururudur. Polisimiz bu huzuru sağlamak için 24 saat görev başındadır. İlçemizi başta terör ve asayiş olayları olmak üzere her türlü olumsuz şartlardan arındırmak için var gücümüzle mücadele etmekteyiz. Bu mücadelemizde esnafımızı ve halkımızı yanımızda görmek bizler için onurdur" dedi.