Başkan Dr. Toprak Benli'nin mutlu günü

Başkan Dr. Toprak Benli'nin mutlu günü

İstanbul'daki CHP'li belediye başkanları Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak'ın oğlunun düğününde bir araya geldi.

Yeşilköy'deki bir otelde düzenlenen düğünde, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak'ın oğlu endüstri mühendisi Can Kaban ile mimar Nur Erten dünyaevine girdi.

CHP Gençlik Kolları üyesi olan çiftin düğününe, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP Milletvekilleri Ali Şeker, Eren Erdem, Ali Akyıldız, İlhan Kesici, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ve eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Nurettin Sözen katıldı. Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan da düğünde hazır bulundu.

ANNE, OĞLUNUN NİKAHINI KIYDI

Çiftin nikahını kıymak üzere, damadın annesi Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak eline mikrofonu aldı. Geline adını ve soyadını soran Başkan Toprak, bu sırada, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün "Her şey tam olsun" esprisi üzerine, nikah memuru cüppesini giydikten sonra yeniden nikahı başlattı.

Belediye Başkanı Toprak, oğlu ve gelininin nikahını kıydı.

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, son iki günde, Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan iş dünyasının önemli ismi Mustafa Koç ve ardından çok sevdikleri eski Tunceli Milletvekili Kamer Genç'i kaybettiklerini vurgularken, "Başımız sağ olsun. Ama acı da bizim, tatlı da bizim" dedi.

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Nurettin Sözen de evlilik cüzdanını geline verdi. Arif Sağ çifte yaşam boyu mutluluk dilerken, "46 yıldır aynı hanımla mutluyum. Önemli olan yürekten istemektir. Beni örnek alın" dedi.

Başkan Dr. Toprak Benli'nin mutlu günü

Başkan Dr. Toprak Benli'nin mutlu günü