Başkentte Zincirleme Trafik Kazası

Başkentte Zincirleme Trafik Kazası

Ankara-Eskişehir Yolunda meydana gelen ve 4 aracın karıştığı trafik kazasında, 3 kişi yaralandı. Kaza sonucu uzun araç kuyrukları oluşurken, kazanın görüntüleri bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

- Ankara - Eskişehir Yolunda meydana gelen ve 4 aracın karıştığı trafik kazasında, 3 kişi yaralandı. Kaza sonucu uzun araç kuyrukları oluşurken, kazanın görüntüleri bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Ankara - Eskişehir Yolu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı önünde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kaza sonrası yaşananlar bir vatandaş tarafından amatör kamera ile görüntülendi. Alınan bilgiye göre, gece saat 01.00 sıralarında, Eskişehir istikametine giden 06 AY 8570 otomobil şerit değiştirdiği sırada sol şeritteki bir otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobillerden bir ters dönerek, akan trafiğin ortasında kaldı. 4 aracın karıştığı kazayı gören sürücüler, ambulans, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. 3 kişinin yaralandığı kazada, olay yerinde müdahalenin yapılmasının ardından yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, trafiğin tıkanmaması için büyük çaba sarfetti. Kaza nedeniyle Eskişehir Yolu uzun araç kuyrukları oluşurken, yoğun trafikte yavaşlayarak, kaza yapan araçlara bakan araç sürücüleri de kazalara neden oldu. Trafik akışı, kazaya karışan araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından tekrar normale döndü.