Başsavcı Yeldan’dan Polis Günü Kutlaması

Başsavcı Yeldan’dan Polis Günü Kutlaması

Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, 10 Nisan Polis Günü nedeniyle, Adana Adliyesi'nde görev yapan ve güvenliği sağlayan polislerle bir araya gelip günlerini...

Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, 10 Nisan Polis Günü nedeniyle, Adana Adliyesi'nde görev yapan ve güvenliği sağlayan polislerle bir araya gelip günlerini kutladı.

Adana Adliyesi tarihi taş binada bulunan iç bahçedeki etkinlikte Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Koruma Büro Amirliği'ne bağlı adliye polis biriminde görev yapan polisleri ağırladı. Polislerle tek tek tokalaşan Yeldan, Emniyet Teşkilatı'nın kuruluşunun 171'inci yıldönümü ve 10 Nisan Polis Günü'nü kutlayıp, tüm polislere görevlerinde başarılar diledi.

Etkinlikte konuşan Cumhuriyet Başsavcı Ali Yeldan, polisin her yerde huzuru ve güvenliği sağladığını, adaletin gerçekleşmesinde çok önemli katkı koyduğunu belirterek, "Önemli bir dönemden geçiyoruz. Yaptığınız görevin hem milletimiz hem de tarih açısından çok önemli bir değeri var. Bu noktada devletimiz ve milletimiz sizlere müteşekkirdir. Adliyemizde güvenliğin sağlanması için yaptığınız çalışmaları da bizzat görüp taktir ediyoruz. Sizlerin sayesinde tüm meslektaşlarımızla huzur içinde çalışmaya devam edeceğiz İnşallah sıkıntısız ve başarılı bir şekilde bu görevi yapmak hepinize nasip olur" dedi.

Şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Başsavcı Yeldan, polis teşkilatı ve şehit yakınlarının her zaman yanlarında olduklarını sözlerine ekledi. Adana Adliyesi Koruma Büro Amiri Zafer Yüce de, Başsavcı Ali Yeldan'ın polislere karşı gösterdiği ilgiden dolayı memnun olduklarını belirterek, "Polis teşkilatımızın 171'inci kuruluş yıldönümünde bizi onurlandırdığınız için arkadaşlarımız adına teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Etkinlikte, Başsavcı Ali Yeldan, kadın polislere günün anısına çiçek verip, tüm polislere de Adana Adalet Sarayı ve kentin simgelerinin fotoğraflarının bulunduğu duvar saati hediye etti.