Bbp Eskişehir İl Başkanı Ahmet Namık Akdoğan:

Bbp Eskişehir İl Başkanı Ahmet Namık Akdoğan:

Büyük Birlik Partisi (BBP) Eskişehir İl Başkanı Ahmet Namık Akdoğan, 30 Ağustos Zaferinin bir çok önemli yönü bulunduğunu söyledi.

- Büyük Birlik Partisi (BBP) Eskişehir İl Başkanı Ahmet Namık Akdoğan, 30 Ağustos Zaferinin bir çok önemli yönü bulunduğunu söyledi.

Akdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 90. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Akdoğan, mesajında şunları kaydetti: "Birliğimize kastedenler bilmelidir ki, Türk milletinin birliğini kimse bozamayacaktır. Dış güçlerin maşası olanlar dün olduğu gibi bugün de gereken cevabı milletimizden ve kahraman güvenlik güçlerimizden alacaklardır. Dünya tarihine adını altın harflerle yazdıran en eski, en muzaffer topluluklarından biri olan aziz milletimizin kahraman ordumuzla bütünleşerek emperyalist devletlere karşı verdiği emsalsiz mücadelenin 90'ncı yıldönümünü büyük bir onur, mutluluk ve heyecanla idrak ediyoruz. İnsanlık onurundan nasipsiz, barbar saldırganlara karşı 22 gün süren bir savaşın ardından gelen zaferle Türk Milleti, 'Bağımsızlık Benim Karakterimdir' sözünü bütün dünyaya tekrar teyit ettirmiştir. Bugün de yine aynı kararlılığı sürdüren Türk Milleti, birliğine, beraberliğine, kardeşçe omuz omuza büyük bir dayanışma içerisinde yaşamasını hazmedemeyenlere karşı, dün olduğu gibi aynı teyidi yaşatacak seciye ve kararlılıktadır. Sömürge olmayı kendilerine adeta ilke edinmiş düşmanların kurduğu ve Çeyrek asır var ki üzerimize musallat ettiği PKK denilen marksist ve Leninist örgütte, dün karşımıza çıkan düşmanlar gibi, aynı şekilde, tarihin karanlık sayfalarında yerini alacaktır."

BBP ESKİŞEHİR İL BAŞKANI AHMET NAMIK AKDOĞAN:

BBP ESKİŞEHİR İL BAŞKANI AHMET NAMIK AKDOĞAN: