Bebeğini 3. kattan düşürdü !

Bebeğini 3. kattan düşürdü !

Elazığ'da bir anne, 8 yıl sonra kucağına aldığı bebeğini 3. kattan düşürdü.

Elazığ'ın merkeze bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bir apartmanın 3'üncü kattında oturan Suna Yıldırım, ateşi çıkan 45 günlük bebeği Eren Yıldırım'ı çıkardığı pencereden düşürdü. Yaralı halde hastaneye kaldırılan bebek, kurtarılamadı.

Olay, Fevzi Çakmak Mahallesi Şah Sokak Güler Apartmanı'nda meydana geldi. Suna ve Mehmet Yıldırım'ın 45 gün önce dünyaya gelen Eren adını verdikleri oğlu dün akşam yatağında rahatsızlanarak ateşi çıktı. Anne Suna Yıldırım, ateşini düşürmek için bebeği pencereye çıkardı. Anne Yıldırım, bir süre burada beklettiği Eren bebeği biran da elinden düşürdü. Beton zemine çakılan 45 günlük bebek Eren Yıldırım, komşuların haber vermesi üzerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Buradaki doktorların tüm müdahalesine rağmen bebek Eren Yıldırım kurtarılamadı.

Bebeğini elinden düşürdüğü sırada fenalık geçiren anne Suna Yıldırım da, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Suna Mehmet Yıldırım çiftinin 8 yıl önce evlendikleri ve hiç çocukları olmadığı, 45 gün önce dünyaya gelen ve adını Eren koydukları bebeklerinin dün akşam rahatsızlanarak ateşi çıktığını, annesi Suna Yıldırım'ın hava alması için pencereye çıkardığı sırada Eren bebeğin elinden kayarak yere düştüğünü anlattığı belirtildi. Soruşturma devam ediyor.