Belediye Başkanı açıkladı: Evlerin altı silah dolu

Belediye Başkanı açıkladı: Evlerin altı silah dolu

4 suikast girişiminden şans eseri kurtulan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'dan şok açıklama.

4 kez suikast girişimine uğrayan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ürkütücü açıklamalarda bulundu. Atilla, PKK'nın büyük bir saldırıya hazırlandığını söyleyerek, evlerin altına silah depolandığını ileri sürdü.

Hükümetin, bölgedeki sorunu demokratik yollardan çözme çabasının, terör örgütü tarafından suiistimal edildiğine dikkat çeken Atilla, PKK’nın dehşete düşüren planını gün yüzüne çıkardı. Başkan, "Terör örgütü PKK, çözüm sürecinden faydalanarak şehir kadrolarını güçlendirdi. Şehir teröristleri evlerine mühimmat depoladı. Hangi evde ne kadar silah olduğuna dair krokileri var. Büyük bir saldırı anında kullanılmak üzere şimdilik bekletiliyorlar. HDP’li belediyeler PKK’ya her türlü yardımı sağlıyor, hatta dağda ölen teröristin ailesinden birisini işe alarak onlara para aktarıyor. Resmi araçların durdurulmamasından yararlanarak bölgeye hem terörist hem de mühimmat taşınıyor. Bu yüzden Ceylanpınar’ın önemi büyük.

"İLLA ÖLMEM Mİ LAZIM"

Tüm delillere rağmen bombalı saldırı düzenleyenlerin serbest bırakıldığına dikkat çeken Başkan Atilla, “Bana saldıranların tutuklanması için illa ölmem mi lazım? Teröristler ellerini kollarını sallayarak dolaşıyor, belki de yeni hazırlık içindeler. Yapacakları yeni saldırıda bana bir şey olmayacağı ne malum?” diye sordu.

AK PARTİLİLER, PKK'NIN HEDEFİNDE

Ceylanpınar’da terör saldırılarını artıran PKK, Belediye Başkanı Menderes Atilla ve diğer AK Partili isimleri hedef alıyor. Partililere ait araç, ev ve iş yerlerine saldırı gerçekleştiriyor. Polisin müdahale ettiği olaylarda gözaltına alınan terör örgütü mensupları ya savcı ya da çıkarıldıkları mahkeme tarafından serbest bırakılıyor.