Belediye Başkanı Tahmazoğlu'dan Asker Ailesine Sürpriz

Belediye Başkanı Tahmazoğlu'dan Asker Ailesine Sürpriz

"Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına" projesi kapsamında Çanakkale'ye giden Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, burada görüştüğü anne-babayı, Gaziantep'te asker olan çocuklarıyla buluşturdu

GAZİANTEP (AA) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Çanakkaleli anne-babayı, Gaziantep'te vatani görevini yapan oğullarıyla buluşturdu.

Çanakkale'de Sevim Naldöken, sabah yürüyüşü sırasında "Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına" projesi kapsamında kente gelen, aralarında öğrencilerin de bulunduğu Gaziantep heyetinin yanına gitti.

Oğlu Ömer Oğuzhan Naldöken'in Gaziantep'te asker olduğunu, heyeti görünce heyecanlandığını söyleyen anne Naldöken, heyetteki Belediye Başkanı Tahmazoğlu ile bir süre sohbet etti.

Tahmazoğlu, rahatsızlığı nedeniyle Gaziantep'e gidemediğini belirten Naldöken'i, uçakla asker oğlunun yanına götürebileceğini söyledi. Teklifi memnuniyetle karşılayan anne ve eşi İbrahim Naldöken, heyetle kente gitti.

Naldöken çifti daha sonra Tahmazoğlu ile çocuklarının askerlik yaptığı 5. Zırhlı Tugay Komutanlığına geçti.

Tugay nizamiyesinde anne ve babasını gören Ömer Oğuzhan Naldöken, şaşkınlık ve sevinç yaşadı.

Anne Naldöken, gazetecilere yaptığı açıklamada, asker oğluyla en son yemin töreninde görüştüğünü belirterek, "Çok mutlu oldum, hala inanamıyorum." dedi.

Baba İbrahim Naldöken ise çok mutlu olduklarını söyleyerek, Tahmazoğlu'na teşekkür etti.

Ömer Oğuzhan Naldöken da çok büyük bir sürprizle karşılaştığını dile getirerek, "Ailemle karşılaşacağımı hiç tahmin etmiyordum. Başkanımıza da çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Tahmazoğlu da güzel bir bulaşmaya vesile oldukları için mutlu olduklarını dile getirdi.

"Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına Projesi" kapsamında öğrencileri Çanakkale'ye götürdüklerini anlatan Tahmazoğlu, "Gezimiz geçen yıl başladı. Öğrencilerimizi her gün uçakla Çanakkale'ye getiriyoruz. Şehitlik düzenlenmesi ve kardeş belediye protokolü kapsamında bizler de Çanakkale'ye gelmiştik. Bu esnada Sevim hanım yanıma geldi ve oğlunun Gaziantep'te asker olduğunu, bizleri görünce çok duygulandığını anlattı. Ben de oğlunun yanına götürebileceğimizi söyledim. Sonra uçakla beraber döndük ve bugün asker çocuklarıyla buluştular. Onların heyecanına ortak olduk." dedi.