Belediye Başkanı'ndan kadın karşıtı skandal sözler!

Belediye Başkanı'ndan kadın karşıtı skandal sözler!
Güncelleme:

Düzce Kaynaşlı İlçe Belediye Başkanı Birol Şahin, Düzcespor’un şampiyonluk kutlamasında sahneye kadın sanatçı çıkmasına tepki gösterdi.

Kaynaşlı'nın belediye başkanı Birol Şahin, futbolda ikinci lige yükselen Düzcespor’un düzenlediği şampiyonluk kutlamasında kadın sanatçının sahne almasına yönelik “Kutlama için bir bayan şarkıcı getirmeleri Düzcespor’a ve Düzce’ye yakışmaz” ifadelerini kullandı.

Sahneye kadın sanatçının çıkmasına tepki gösteren Şahin, "Düzcespor’un şampiyon olmasından çok mutlu olduk, tebrik ettik, sevindik. Ancak, cumartesi günü kutlama için bir BAYAN şarkıcıyı getirmeleri Düzcespor’a ve ve Düzceliye yakışmaz!!! Düzce MUHAFAZAKAR bir yerdir. DİNİ değerlerine bağlıdır. Sevinelim, kutlayalım ama SINRILARI AŞMADAN!!!" ifadelerini kullandı.

Şahin daha önce de Tokyo'ya gidecek olan 'Filenin Sultanları'nı hedef alarak "Allahu Teala'nın örtünün vücut hatlarınız belli olmasın emrine karşı çıkarak, açılıp saçılacaksın, kendini teşhir edeceksin sonra da Tokyo'ya gidiyoruz diye sevineceksin" ifadelerini kullanmış ve MHP'den ihraç edilmişti.

kaynaşlı belediye başkanı birol şahin'in paylaşımı