Belediye başkanının makam aracı paylaşımına tepki yağdı

Belediye başkanının makam aracı paylaşımına tepki yağdı
Güncelleme:

Sungu Belediye Başkanı Mehmet Salih Gürtürk'ün 432 bin liraya aldığı lüks makam aracı tartışma yarattı. Sosyal medya hesabından aracıyla fotoğraflarını paylaşan Gürtürk, ''Yeni aldığımız makam aracını kıymetli Sungu halkına duyuruyoruz. Göreve başladığım günden beri halka hizmet Hakk'a hizmettir şiarıyla belde halkımızın refahını artırmak için durmak yok yola devam'' ifadelerini kullandı. Gürtürk, tepkiler üzerine paylaşımını sildi.

Muş ilinin Merkez'e bağlı Sungu beldesinin Belediye Başkanı olan Mehmet Salih Gürtürk'ün yaptığı bir paylaşım büyük tepki çekti. İhale ile 432 bin liraya aldığı lüks makam aracıyla birlikte fotoğraf çektiren Gürtürk, bu kareleri sosyal medya hesabından yayınlayarak "Belde halkımızın refahını artırmak için durmak yok yola devam." ifadelerini kullandı.

"HALKA HİZMET HAKK'A HİZMETTİR"
Gürtürk, paylaşımda şunları söyledi:

"Her şey güzel bir Sungu için araç filomuzu her geçen gün daha da genişletiyoruz, Yeni aldığımız makam aracını kıymetli Sungu halkına duyuruyoruz. Göreve başladığım günden beri halka hizmet Hakk'a hizmettir şiarıyla belde halkımızın refahını artırmak için durmak yok yola devam."

TEPKİLERİN ARDINDAN PAYLAŞIMI SİLDİ
5 bin 500 nüfusa sahip bir belde olan Sungu'nun Belediye Başkanı Mehmet Salih Gürtürk, sosyal medya kullanıcılarından aldığı çok sayıda tepkilerin ardından söz konusu paylaşımı sildi.

Belediye başkanının makam aracı paylaşımına tepki yağdı - Resim : 1

"KAMUYA KALACAĞINI VARSAYARAK SÖYLEDİM"
Gelen tepki mesajlarından birine yanıt da veren Gürtürk, bu durumun nasıl halka hizmet olduğunu soran kullanıcıya "Mevki ve makamların geçici olduğunu bilirseniz, araçların kamuya kalacağını varsayarak söyledim. Kalın sağlıcakla" yanıtını verdi.