Belediye inşaatı çöktü: 4 işi yaralı

Belediye inşaatı çöktü: 4 işi yaralı

Aydın'da yapımı devam eden Koçarlı Belediyesi Yeni Hizmet Binası inşaatında meydana gelen göçükte 4 işçi yaralandı.

Aydın'da yapımı devam eden Koçarlı Belediyesi Yeni Hizmet Binası inşaatında meydana gelen göçükte 4 işçi yaralandı.

Olay, saat 23.50 sıralarında, Koçarlı Belediyesi'nin devam eden yeni bina inşaatında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ikinci kata beton döküldüğü sırada kalıpların ağırlığa dayanamaması sonucu göçük gerçekleşti. 2 işçi kalıpların altında, 2 işçi de katlar arasında asılı kaldı. Yaralanan 4 işçi, diğer çalışma arkadaşları tarafından kurtarıldı.

112 Acil Servis ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan işçilerden 2'si Aydın Devlet Hastanesi'ne, diğerleri de ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi ile Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavileri süren işçilerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Yaşanan iş kazasının ardından Koçarlı'ya gelen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk'e geçmiş olsun dileklerini iletti. Kazanın ucuz atlatıldığını ifade eden Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, "Beton dökülürken olan bir kaza. Cana bir şey gelmesin gerisi olur gider buna şükür. 4 yaralımız var, ağır yaralımız yok" dedi.

Koçarlı Belediyesi Yeni Hizmet Binası inşaatı 4 bin 900 metrekare alan üzerinde devam ediyor. Toplam 5 milyon 200 bin liraya mal olacak Belediye hizmet binasının temeli Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun da katıldığı törenle 25 Aralık 2015 tarihinde atılmıştı.