Belediye’den ’Hoşgeldin Bebek’ Projesi

Belediye’den ’Hoşgeldin Bebek’ Projesi

Kütahya'nın Tavşanlı Belediyesi, ilçe merkezinde yeni doğan tüm bebekleri evinde ziyaret ediyor.

Kütahya'nın Tavşanlı Belediyesi, ilçe merkezinde yeni doğan tüm bebekleri evinde ziyaret ediyor. Bu bağlamda Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler eşi Birsen Güler, Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi Başhekimi Ünal Ünalan, Sosyal Hizmetler Müdürü Havva Ceylan ile birlikte Kızıl ve Kurt ailelerinin evlerine giderek yeni doğan çocuklarını sevip hayırlı olsun dileklerini iletti.

Belediye Başkanı Mustafa Güler ilk olarak Subaşı Mahallesinde ki TOKİ 3 konutlarına giderek Fatih Kurt ve Zeynep Kurt çiftinin 20 Mart'ta dünyaya gelen Berat bebeğini ziyaret etti.

Berat bebeğin dedeleri İbrahim Doğan ve Mehmet Kurt ile sohbet eden Başkan Güler kendisinin de en kısa zamanda "Torun sevgisiyle" tanışmak istediğini söyledi.

Başkan Mustafa Güler ve beraberinde ki heyetin ikinci adresi ise Yıldırım Beyazıt Mahallesi TOKİ 2 konutlarında ki küçük Elif'in evi oldu. Burada da aile fertleriyle sohbet eden Belediye Başkanı Mustafa Güler "Her zaman olduğu gibi günümüzde de eğitim aileden başlıyor. Hep birlikte bilinçli toplum oluşturmak, geçmişini bilen geleceğe umutla bakan nesiller için eğitime önem vermeliyiz. İnşallah çocuklarımız büyük Türkiye'yi mazlumlara huzur için inşa edecek ve ebedi kılacaktır" dedi.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'in eşi Birsen Güler ise ailelerin mutluluğuna ortak olmaktan son derece memnun olduklarını ifade ederek bundan sonraki bebek ziyaretlerine katılarak ailelerle sohbet edeceklerini kaydetti.(EFE)