Benzine ve motorine gizli, LPG'ye sessiz sedasız zam

Benzine ve motorine gizli, LPG'ye sessiz sedasız zam
Güncelleme:

Geçtiğimiz hafta 6 günde 6 kez zamlanan, 7'nci zammın direkten döndüğü akaryakıt fiyatlarındaki gizli zam tartışılmaya devam ederken LPG'ye sessiz sedasız zam geldi. Hem de 46 kuruş birden!

Benzin ve motorine 1 hafta boyunca peş peşe gelen zamların ardından otogaz LPG'ye dünden geçerli olmak üzere 46 kuruş zam yapıldı. Ancak EPGİS'in resmi duyuruyu yapmaması dikkat çekti.

Benzin ve motorine gelen tarihi zamlar vatandaşı isyan ettirdi. Her gün gelen zamların ardından benzin 20 lira motorin 23 lira oldu.

 Benzin ve motorinin ardından sıra otogaz LPG'ye geldi. Son olarak Mart ayının başında zam gelen otogaz LPG'ye 46 kuruşluk yeni zam dün itibariyle geçerli oldu.

EPGİS'in ise EPDK ile yaşanan gerilimin ardından resmi duyuruyu yapmaması dikkat çekti. Vatandaşlar zamdan yakıt almak için istasyonlara gittiğinde haberdar oldu. Akaryakıt şirketlerinin resmi internet sitesinden yapılan sorgulamada ise otogaz LPG'ye zam geldiği görüldü.

OTOGAZ LPG NE KADAR OLACAK?

LPG'nin litresi Ankara'da ortalama 10,74 liradan 11,20 liraya çıkacak. İstanbul'da 10,68 liradan 11,14 liraya, İzmir'de 10,55 liradan 11,01 liraya yükselecek.