Berat Albayrak Türkiye Varlık Fonu'ndan da istifa etti mi ?

Berat Albayrak Türkiye Varlık Fonu'ndan da istifa etti mi ?
Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz, Berat Albayrak'ın Türkiye Varlık Fonu'ndan istifa edip etmeyeceğini sordu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan Instagram’da yayınladığı metinle istifa eden Berat Albayrak’ın Türkiye Varlık Fonu’ndaki başkanvekilliği görevi devam ediyor.

Merkez Bankası eski Başkanı ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz, Berat Albayrak’ın “sağlık nedenleri” gerekçesiyle görevinden istifa etmesine yönelik bir mesaj yayınladı.

İYİ Parti’li Yılmaz, Albayrak’ın sağlık nedenlerini gerekçe göstererek Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa ederken Varlık Fonu Başkan Yardımcılığı görevini devam ettirmesine dikkat çekti.

‘İSTİFA ETMESİ GEREKMEZ Mİ?’

Yılmaz, “Sağlık nedenleriyle Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan istifa eden Berat Albayrak’ın aynı gerekçelerle 33 milyar dolarlık Türkiye Varlık Fonu Başkan Yardımcılığı’ndan da istifa etmesi gerekmez mi?” diye sordu.

Kaynak Yeniçağ: Merkez Bankası eski başkanı İYİ Partili Durmuş Yılmaz’dan Berat Albayrak'la ilgili çok önemli istifa sorusu