Berberin terapi yöntemi şaşkına çevirdi: Müşterilerinin kafasına terlikle vuruyor

Güncelleme:

Adana'da bir berber, müşterisinin kafasına 'anne terliğiyle' vurarak masaj yapmasını istemesi sonrasında gündem oldu.

Adana Seyhan'da bir berber, terlikle müşterilerin kafasına vurarak masaj yapıyor. Bir müşterisinin isteği sonrasında diğer müşterilerinden de teklif gelmesi üzerine terlikle müşterilerin kafasına vurarak masaj yapan berber, "Adam bayağı bir terapiye girdi ve stres attığını söyledi. Bu olay benim de hoşuma gitti çünkü vurdukça ben de stres atmaya başladım. Bunu gören diğer arkadaşlar da istemeye başladı" dedi.

 YURT DIŞINDAN BİLE GELENLER VAR
Seyhan ilçesine bağlı Dağlıoğlu Mahallesi'nde berberlik yapan Ercan Ocaklı, bir müşterisinin kendisinden kafasına “anne terliğiyle” vurarak masaj yapmasını istedi. Ocaklı önce değişik gelen bu masajı yapmak istemedi ancak müşteri ısrar edince terlikle masaj yaptı. Bu anları gören ve ilginç bulan vatandaşlar da terlikle masaj yaptırmaya başladı. Berberin “anne terlikli” masajı yurt dışında da duyulunca bazı vatandaşlar Almanya’dan masaj yaptırmaya geldi.

 "VURDUKÇA BEN DE STRES ATMAYA BAŞLADIM"
Müşterilerinin saçını köpükleyip daha sonra terlikle vurarak masaj yapan berber Ocaklı, “Müşterimiz geldi ve bizden özel bir isteği oldu. Beni döver misiniz dedi, çok şaşırdık bu istek karşısında. Daha sonra uygulamaya başladık ve gerçekten adam rahatlamaya başladı. Adam bayağı bir terapiye girdi ve stres attığını söyledi. Bu olay benim de hoşuma gitti çünkü vurdukça ben de stres atmaya başladım. Bunu gören diğer arkadaşlar da istemeye başladı. Arkadaşımız zaten Almanya’dan geldi, orada bu tarz şeyler yokmuş; biz de kendisine uyguladık. Terliği kafayı incitmediği için tercih ettik. Kalkıp odun kullanamayız ama terlik olduğu zaman incitmiyor. Bu masajı görenlerden çok fazla talep var” dedi.

"GELMİŞKEN DAYAĞIMIZI DA YİYİP GİDİYORUZ"
Müşteri Burhan Çoban ise, “Başka platformlarda görmüştüm ve ben de denemek istedim. Vücuda iyi geldiğini duydum ve o şekilde yaptırdım, gerçekten de rahatlama oldu. Aslında yurtdışından bunun için gelmedim ama gelmişken de dayağımızı da yiyip gidiyoruz” diye konuştu.

Etiketler adana berber