Beşiktaş’a Yenilen Bursaspor’a Coşkulu Karşılama

Beşiktaş’a Yenilen Bursaspor’a Coşkulu Karşılama

Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Beşiktaş'a 3-2 mağlup olan Bursaspor, Bursa'ya döndü.

Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Beşiktaş'a 3-2 mağlup olan Bursaspor, Bursa'ya döndü. Yeşil-beyazlı takımı Mudanya'da yaklaşık bin taraftar coşkulu tezahüratlar ve meşalelerle karşıladı.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında yeşil-beyazlı ekip, Beşiktaş ile Vodafone Arena'nın açılış karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Rakibine 3-2 mağlup olan Bursaspor, maçın ardından Kabataş'tan özel deniz otobüsü ile Bursa'ya döndü. Deniz otobüsünde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin yanı sıra Bursaspor Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

Saat 23.30'da İstanbul'dan hareket eden kafile, saat 01.15 sıralarında Mudanya'ya geldi. Kafileyi yaklaşık bin taraftar, coşkulu tezahüratlar ve meşalelerle karşıladı. Ardından takım otobüsüne binen yeşil-beyazlı kafile, Özlüce Tesisleri'ne doğru yola çıktı.

100 ARAÇLIK KONVOY

Ancak yolu kapatan taraftarlar, bir süre takım otobüsünün gidişine izin vermedi. Yeşil-beyazlı taraftarlar, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve futbolcular Harun Tekin ile Pablo Batalla'ya özel ilgi gösterdi. Taraftarlar, yaklaşık 100 araçlık konvoyla takım otobüsü ile Özlüce Tesisleri'ne geldi.