BEŞİKTAŞ’IN KALESİ RAMAZAN’A EMANET

BEŞİKTAŞ’IN KALESİ RAMAZAN’A EMANET

Süper Lig’in ikinci yarısındaki oyunculuğuyla hedeflerinden uzaklaşan siyah beyazlı ekibin kalesini Adanaspor karşısında sakatlanan Cordoba yerine Ramazan koruyacak...

Birinci Süper Futbol Ligi'nde sezonun ikinci yarısındaki performansıyla hedeflerinden birer birer uzaklaşan Beşiktaş'ta, yarınki Adanaspor maçında kalede zorunlu nöbet değişimi yapılacak.
Fenerbahçe maçında kaburgasından sakatlanan Oscar Cordoba'nın yerine Adana'da kaleyi genç Ramazan Kurşunlu'nun koruması bekleniyor.

Cordoba formdan düştü

Bu sezon ligde 26 kez kaleye geçen Cordoba, toplam 34 gol yiyerek, geçen sezonki performansını adeta mumla arattı.

Kolombiyalı kaleci, görev yaptığı son 8 maçta toplam 17 gol yedi. Cordoba'nın maç başına gol ortalaması ise 1.30 olarak gerçekleşti.

Ramazan'ın ortalaması daha iyi

Sezon başında transfer edilen genç Ramazan ise, ligde toplam 6 maçta kaleyi korudu.

5'inde 90 dakika, siyah-beyazlı takımın 4-0 hükmen yenildiği Samsunspor maçında ise 72. dakikada Cordoba'nın yerine görev yapan Ramazan, toplam 7 gol yedi.

Samsunspor maçı dışındaki 5 maçta da kalesinde gol gören genç kalecinin maç başına ortalaması ise 1.16 olarak gerçekleşti.

Yarınki maçta kaleyi koruması beklenen Ramazan'ın, Beşiktaş'ta bu sezon ligde oynadığı maçlar ve siyah-beyazlı takımın aldığı sonuçlar şöyle:

Beşiktaş - Malatyaspor: 3 - 1.
Elazığspor -Beşiktaş..: 1 - 5.
Beşiktaş - Konyaspor..: 1 - 1.
Beşiktaş - Adanaspor..: 2 - 1.
Beşiktaş - Samsunspor.: 0 - 4 (Hükmen) Ramazan 72. dakikada kaleye geçti ve gol yemedi.
Beşiktaş - Elazığspor.: 5 - 3.