Beylikdüzü geleceği Çetin adımlarla yürüyecek

Beylikdüzü geleceği Çetin adımlarla yürüyecek
Güncelleme:

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Beylikdüzü 4. Olağan Gençlik Kolları Kongresi’nde başkanlığa 23 yaşındaki Batuhan Berk Çetin seçildi.

CHP Beylikdüzü Gençlik Kolları üyesi gençlerin yoğun katılım gösterdiği kurultayda Batuhan Berk Çetin rakibi Oğuzhan Özen’in önünde ipi göğüsledi.

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Taşkın Özer, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyelerinin de izlediği kongrenin divan başkanlığını Belediye Meclis Üyesi Mesut Çelik yaptı.

CHP Beylikdüzü Gençlik Kolları Başkanlığı’na iki yıl için seçilen Batuhan Berk Çetin yaptığı teşekkür konuşmasında şunları ifade etti: “2013 yılında lise komisyonu üyesi olarak adım attığım CHP Beylikdüzü Örgütünde; Gençlik Kolları Başkanlığına seçilmenin onurunu ve gururunu yaşıyorum. Geçmiş dönemlerde Beylikdüzü ve İstanbul’da halkın iktidarını kurduğumuz gibi Türkiye’de de CHP iktidarı için gençliğimizi diri,  heyecanımızı yüksek tutarak yolumuzda çetin adımlarla yürüyeceğiz. Bana ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma inanan, heyecanımızı paylaşan tüm yol arkadaşlarıma, kurul üyelerim ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum.”