Bilal Erdoğan: ''Starbucks’a gidince Türk kahvesi söyleyin''

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, konuk olduğu Samsun Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hareketi toplantısında "Starbucks’a gidince Türk kahvesi söyleyin mesela. Hamburgeri yiyeceksin ama Bafra pidesini ihmal etmeyeceksin” dedi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Gençlere tavsiye veren Erdoğan, “Starbucks’a gidince Türk kahvesi söyleyin. Ben sana Starbucks’a gitme demiyorum ki. Ben sana latte içme demiyorum ki. Ama Türk kahvesine burun büküyorsan olmaz” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan Samsun Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hareketi’nin düzenlediği programın konuğu oldu. Bilal Erdoğan burada yaptığı konuşmada çok konuşulacak ifadelere imza attı. Erdoğan, “Türkiye’nin kendi kültürünü yaşatarak güçlü bir ülke olacağına inanıyorum. Bunu hayatın her alanına yaymamız lazım. Starbucks’a gidince Türk kahvesi söyleyin mesela. Hamburgeri yiyeceksin ama Bafra pidesini ihmal etmeyeceksin” diye konuştu.