Bingöl'de 4 büyüklüğünde deprem!

Güncelleme:

AFAD, Bingöl'de saat 12.37'de 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Kısa süreli paniğe neden olan depremde can ve mal kaybı yaşanmadı.

Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı'nın merkez üssünü Bingöl kent merkezi olarak saptadığı deprem, saat 12.37'de meydana geldi. Yerin 7.10 kilometre derinliğindeki deprem, kısa süreli paniğe neden olurken, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybına yol açmadı. 

DEPREM ANINDA YAŞANAN PANİK KAMERADA
Bingöl kent merkezinde meydana gelen 4 büyüklüğündeki deprem sırasında yaşanan panik anları kameralara yansıdı. Bir marketin güvenlik kemarasına yansıyan görüntülerde, alışveriş yapanların depreme yakalandıklarında yaşadıkları panik anlar yer aldı.  

Bingöl'de 4 büyüklüğünde deprem! - Resim : 1

Deprem anında evde olduğunu söyleyen Yakup Çağırman, "Deprem olduğunda komşularla birlikte binayı terk etmek zorunda kaldık. Çok şükür herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı herkese geçmiş oldun diliyorum" dedi.

Bingöl'de 4 büyüklüğünde deprem! - Resim : 2
 
VALİLİKTEN AÇIKLAMA
Bingöl Valiliği'nce kent merkezinde meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki depreme ilişkin yapılan açıklamada, can ve mal kaybı olmadığı belirtilerek, "İlimizde saat 12.37'de meydana gelen ve merkez üssü Sancaklı köyü olan 4.0 büyüklüğündeki depremde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamıştır" denildi.

Seçiniz...

Etiketler AFAD deprem Bingöl