Bodrumda Suriye Uyruklu 8 Kaçak Yakalandı

Bodrumda Suriye Uyruklu 8 Kaçak Yakalandı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, yasadışı yollardan yurtdışına çıkmak isteyen Suriye uyruklu 8 kaçak ile Türk tekne kaptanı Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı. Tekne turuna çıktıklarını söyleyen kaçaklar ve kaptan, emniyete teslim edildi.Bodrum...

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, yasadışı yollardan yurtdışına çıkmak isteyen Suriye uyruklu 8 kaçak ile Türk tekne kaptanı Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı. Tekne turuna çıktıklarını söyleyen kaçaklar ve kaptan, emniyete teslim edildi.

Bodrum Kargı Adası bölgesinde, Sahil Güvenlik Ekiplerine ait TCSG 1 numaralı bot görevlileri durumundan şüphelendikleri yaklaşık 15 metrelik 'Margarita' adlı yelkenli tekneyi kontrol için yanına yanaştı. Aralarında yaşlılarında bulunduğu teknedekilerin tura çıktıklarını söyledikleri öğrenilirken, Türk Bayrağı çekili teknenin direk halatının alt kısmında Yunanistan Bayrağı asılı olması dikkat çekti. Yunan ve Türk Sularında geziye çıkmış bir tekne izlenimi vermek istedikleri tahmin edilen teknenin Türk kaptanı M.K. (33) ve aralarında kadınların da olduğu Suriyeli 8 kaçak gözaltına alınarak Milta Bodrum Marina'ya getirildi. Tekne de marinaya çekildi. İşlemleri tamamlanan tekne kaptanı ve kaçaklar, Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği'ne teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

FOTOĞRAFLI

BODRUM'DA SURİYE UYRUKLU 8 KAÇAK YAKALANDI

BODRUM'DA SURİYE UYRUKLU 8 KAÇAK YAKALANDI

BODRUM'DA SURİYE UYRUKLU 8 KAÇAK YAKALANDI