Boydak'tan FETÖ açıklaması !

Boydak'tan FETÖ açıklaması !

Hacı Boydak, FETÖ'nün darbe girişimi hakkında açıklamalarda bulundu.

Boydak ailesi, yaptığı açıklama ile FETÖ terör örgütü ile Boydak ailesinin ve şirketinin maddi manevi hiç bir ilişkisinin olmadığını belirterek, "15 Temmuz gecesi de ne kadar hainleştiğini büyük acılarla gördüğümüz FETÖ örgütüne geçmişte iyi niyet ve sadece vatanseverlik duygusuyla aile bireyleri olarak yaptığımız yardım ve hayırları düşününce bugün, her Türk vatandaşı gibi kahroluyoruz" ifadesinde bulundu.

Boydak ailesi adına açıklamayı yapan Hacı Boydak, "15 Temmuz gecesi, başta Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a milli iradenin yegane tecilligahı yüce meclisimize, seçilmiş hükümetimiz ve aziz milletimize karşı yapılan hain ve alçakça terör girişiminin acısını tüm sıcaklığı ile yaşamaya devam etmekteyiz. Yürekten inanıyoruz ki, 15 Temmuz demokrasi tarihimizin dönüm noktası olacak ve hiçbir hain bundan böyle vatanımıza kast etmeyi aklından bile geçiremeyecektir. Bir kez daha milletimize ve milli iradeye kast eden bu alçak vatan hainlerini en şiddetli bir şekilde lanetliyor, yüce Türk adaletinin bu hainlere hak ettiği cezayı vererek yüreğimize su serpeceğine gönülden inanıyoruz" dedi.

Hacı Boydak, "Aziz milletimize yönelik bu terör girişimini haber aldığımız ilk andan itibaren Boydak ailesi ve tüm çalışanlarımız olarak meydanlardaki nöbet yerlerimizi aldık ve bu nöbetimizi gelecek ikinci bir emre kadar kararlılıkla devam ettireceğiz" ifadesinde bulunduğu açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

"Ülkemiz için bir yol ayrımı olan 17/25 Aralık sürecinden sonra tamamen yollarımızı ayırdığımız, 15 Temmuz gecesi de ne kadar hainleştiğini büyük acılarla gördüğümüz FETÖ örgütüne geçmişte iyi niyet ve sadece vatanseverlik duygusuyla aile bireyleri olarak yaptığımız yardım ve hayırları düşününce bu gün, her Türk vatandaşı gibi kahroluyoruz. Bizlerin ve yüce milletimizin halisane duygularla yaptığı bu yardımlarımız için hakkımız helal değildir. İnanıyoruz ki bunca ihanet ve vahşilik Cenab-ı Hak katında da karşılığını bulacaktır. Bu vesile ile geçmişteki iyi niyetlerimiz nedeni ile hala ismimizin karıştırıldığı bu hain terör örgütünün ailemizle ve şirketimizle maddi manevi hiçbir ilişkisi olmadığını tüm milletimizle net olarak paylaşmak isteriz.Bu alçak terör saldırısında, ülkemiz ve demokrasimiz için canını feda etmiş tüm şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize acil şifalar temenni ediyoruz. Terör örgütüyle cansiperane mücadele eden kahraman polis teşkilatımıza, gözbebeğimiz askerlerimize, her şeyini ortaya koyan aziz milletimize ve bu milli ruhu yeniden dirilişinin sembolü olmuş sayın Cumhurbaşkanımıza minnet ve şükranlarımızı arz ediyoruz."

İHA