Bu 3 soruyu her gün kendinize sorun

Bu 3 soruyu her gün kendinize sorun

Hayatta bazı rehberlere ihtiyacımız olabilir. İşte kendinize her gün sormanız gereken 3 soru...

Hayatımızın sonunda soracağımız sorular çok basit olacak. Dolu dolu yaşadım mı? Yeterince sevdim mi? Hayat farkındalık ve fark yaratmaktan ibarettir. Bu eşsiz deneyimi, dolu dolu ve bilinç içinde yaşamalıyız. Bunun için bazı rehberlere ihtiyacımız olabilir. 

İşte kendinize her gün sormanız gereken 3 soru:

Dolu dolu yaşadınız mı?

Her gün, bizim için önemli olan konularda bir şeyler yapacak kapasitemiz ve gücümüz vardır. Yapmak istediğiniz şeyleri yapmaktan korkmayın. Risk alın ve hep hayalini kurduğunuz hayatı yaşayın. Bu aslında biraz zor olsa da, dikkatli planlama, destek ve doğru yönde atacağınız adımlarla istediğiniz hayatı yaşayabilirsiniz. Hayat sadece deneyim sunar. Zorlukların karşısına çıkın, rahatlık alanını geliştirin ve dünyada, elinizden gelenin en iyisi olun.

Fark yarattınız mı?

Hepimiz, dünyada fark yaratmak için bulunuyoruz. Hepimizin çevremizle paylaşması gereken bilge, zenginlik ya da sevgisi olduğuna inanıyoruz. İnandıklarımızı savunmaktan vazgeçmemeli ve kendinizden korkmamalısınız. Aslında korkularımız, kim olduğumuzu tam anlamıyla ortada çıkarmaktan bizi alıkoyuyor. Yapabilecekleriniz ya da söylediklerinizden faydalanabilecek pek çok insan var. Hayat, muhteşem bir yolculuktur. Fark yaratmak ve birbirimize destek olmak için buradayız. Bunu fark etmek için ölümün kıyısından dönmeyi beklemeyin. Kendinize bu soruları mutlaka sorun.