Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta 3'ü yerli 7 yeni film sinemaseverlerle buluşacak.

J. Blakeson'nin yönettiği ve Chloe Grace Moretz, Nick Robinson, Ron Livingston ile Maggie Siff'in oynadığı "5. Dalga" izleyici ile buluşacak.

"Ölüm ve Ötesi"

Albert Carbo, Alba Ribas, Bernat Saumell, Cristian Valencia'nın başrollerinde oynadığı film, gerilim meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

"Kod Adı: Londra"

2013 yapımı "Kod Adı: Olympus"ta Beyaz Saray'da başkanı kurtarmayı başaran özel korumanın mücadelesini anlatan film, bu kez kahramanın başkanla beraber Londra'da mahsur kalma hikayesini beyaz perdeye taşıyacak.

"Babalar Savaşıyor"

Son olarak "Patrondan Kurtulma Sanatı 2"den hatırlanan yönetmen ve senarist Sean Anders'ın son filmi olan "Babalar Savaşıyor"un yönetmen koltuğunda Anders'a senarist John Morris eşlik ediyor.

"Ceberrut"

Özgür Yelence'nin yönettiği filmin başrollerinde Tolga Demircan, Merve Akaydın, Özgür Yelence ile Ayşegül Kaygusuz oynadı.

"Kaçma Birader"

"Kardeş Payı" adlı dizi ile isimlerini duyuran Emrah ve Murat Kaman kardeşlerin senaryosunu yazdığı "Kaçma Birader"in başrollerinde Zafer Algöz, Melek Baykal, Algı Eke, Cihan Ercan, Emrah Kaman yer alıyor.

 "Ali Kundilli 2"

Yönetmenliğini Faruk Aksoy'un yaptığı, senaryosunu ise filmin başrol oyuncusu Cem Gelinoğlu ile birlikte yazdığı "Ali Kundilli 2"de, Gelinoğlu'nun yanı sıra Zeynep Aktuğ, Sami Aksu, Ezgi Tombul, Hakan Bilgin ve Ayşegül Atik gibi isimler rol aldı.