Bu iş yerini gören telefona sarılıyor

Bu iş yerini gören telefona sarılıyor
Güncelleme:

Erzurum'da bir esnaf iş yerinin dış cephesini sosyal mesajlarla kapladı. Reklam yerine sosyal mesajlarla donatılan büfe vatandaşların da ilgisini çekiyor.

Erzurum’un Yakutiye ilçesi Lalapaşa Mahallesi’nde "Tostçu Talip" adlıyla tostçuluk yapan Talip Kocaman farkındalık oluşturmak için iş yerinin dışını “Kadına şiddete hayır!”, “Onlar için bir kap yemek, bir kap su onlar bize Allah’ın emaneti”, “Çığlık olmayı öğretmek yetmez, çocuk istismarına hayır” gibi sosyal mesajlar ile kaplattı.

Bu iş yerini gören telefona sarılıyor - Resim : 1

20 yıldır liselerin yoğun olduğu mekanlarda tostçuluk yapan Kocaman reklam yerine Türkiye’yi yakından ilgilendiren sosyal mesajları iş yerinin camına asıyor.

Öğrencilerin sosyal mesajlara olumlu yaklaştığını belirten Kocaman, "20 yıldır burada hizmet veriyorum. 20 yıldır camlarımıza o yılda hangi konu o mesajları asıyorum. Öğrencilerin tepkileri güzel sosyal medyadan paylaşıyorlar. Bundan sonra da toplum gündemi neyi gerektiriyorsa camıma yine onu asacağım. Beni zorlamıyor ben zaten kazanacağımı kazanıyorum önemli olan insanlara bu mesajları hatırlatmak” dedi.

Bu iş yerini gören telefona sarılıyor - Resim : 2

İHA

Etiketler erzurum