Bu kupa kalori hesabı yapıyor

Bu kupa kalori hesabı yapıyor

Kalori hesabı yapan kupa ile formda kalmak çok kolay!

Sağlıklı beslenmek, formda kalabilmek için gün içinde ne yediğimiz kadar, ne kadar yediğimiz de önemli. b-fit’in “kalori cetveli kupası” ile gün içinde yediklerinizin kalorilerini kolay hesaplayabilir, ideal kilonuzu koruyabilirsiniz.

Sağlıklı bir hayat için doğru ve dengeli beslenmek gerekiyor. Vücudumuzun ihtiyacı olan besinleri doğru miktarda tüketmek ve düzenli spor yapmak sağlıklı bir yaşam sürebilmek için çok önemli. Doğru besin ve doğru miktar orantısı ise ideal kiloya ulaşmak ve koruyabilmek için etkili rol oynuyor. B-fit’in kalori hesabı yapan kupası ile gün içinde yediklerinizin kalorisini kolayca hesaplayarak formda kalabilirsiniz. Önemli besin gruplarının yer aldığı b-fit kalori cetveli kupasını, 10 TL satış fiyatı ile tüm b-fit merkezlerinde bulabilirsiniz.

Günde sadece 30 dakika spor yaparak kadınların sağlıklı yaşam sürmesine yardımcı olan, Türkiye’nin kadınlara özel ilk ve en büyük spor ve yaşam merkezi b-fit, yeni kalori cetveli kupası ile yeme içme dengesini de kurmamıza yardımcı oluyor!