Bu ''ölmek istemiyorum'' videosu sosyal medyaya damga vurdu

Güncelleme:

Son yıllarda artış gösteren kadın cinayetleriyle ilgili yapılan bir sosyal sorumluluk projesinde acımasızca öldürülen kadınların hikayeleri canlandırıldı. Klipte rol alan kadınlara makyajla yapılan yara izleri ise izleyenlerin tüylerini diken diken etti.

Nart TV, son yıllarda artış gösteren kadın cinayetlerine dikkat çekmek için bir proje geliştirdi. Projede son yıllarda eşi, arkadaşı ya da tanımadığı kişiler tarafından canice öldürülen kadınların ölüm hikayeleri anlatıldı.

ÖLDÜRÜLEN KADINLARIN HİKAYESİNİ ANLATTILAR

"Ölmek istemiyorum" başlığıyla yayınlanan ve sosyal medyaya damga vuran video "Neydi kadın? Kadın anaydı, kadın aşktı, kadın topraktı, kadın eşinin esbabını giyip cepheye çıkandı. Şimdi kadının toplumdaki yerine bakalım ya da yerleşemediği yurduna." sözleriyle başladı. Videoda canice öldürülen Münevver Karabulut, Sinem Yurdanur, Özgecan Aslan, Müberra Kuzdan, Gülay Şimşek, Filiz Karadavut, Dilek Zengin, Emine Bulut ve Şule Çet'in ölüm hikayeleri anlatıldı.

 YORUM YAĞDI

Sosyal medyada hızla yayılan videoda kadınlara makyajla yapılan yara ve kesikler ise izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Videoya "Erkekliğimden utandım", "Tüylerim diken diken oldu" ve "Ağlamaktan izleyemedim" gibi yorumlar yapıldı.