Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ''imzasıyla'' dolandırıyorlar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ''imzasıyla'' dolandırıyorlar!
Güncelleme:

Sosyal medya üzerinden kullanıcıları hedef alan dolandırıcılar şimdi de AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ismini ve imzasını kullanarak internet kullanıcılarına büyük bir tuzak hazırladı.

İnternet dolandırıcıları, Türkiye'de milyonlarca kişinin yumuşak karnı olan kredi kartı aidatları üzerinden akıl sır ermeyecek bir dolandırıcılığa başladı.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden TRT Haber'in adını kullanarak sponsorlu paylaşım yapan dolandırıcılar vatandaşların kart bilgilerini çalmaya çalışıyor.

E-Devlet sistemini taklit eden dolandırıcıların aksine bu sefer dolandırıcılar, Facebook'ta yayınladıkları ve "Vatandaşlarımıza Banka Farketmeksizin 2500 TL'ye kadar olan kredi kartı aidatları iade edilecektir" spotuyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini, resmini ve imzasını da kullanıyor.

Reklam gönderisine bakıldığında 500 binden fazla kişinin başvuru yaptığı görülüyor.

Haber3.com olarak okurlarımızı uyarıyoruz:

BU VE BUNUN GİBİ REKLAMLARA SAKIN AMA SAKIN
TIK-LA-MA-YIN!

İnternet dolandırıcıları daha önce de benzer bir yöntemle sahte e-Devlet sistesi reklamları vererek kullanıcıların kredi kartı bilgilerini çalmaya çalışmıştı.

E-Devlet uygulamasının internet sitesi adresi: https://giris.turkiye.gov.tr

Siz siz olun, e-Devlet üzerindeki tüm işlemler için mutlaka ve mutlaka yukarıda belirttiğimiz adresten giriş yaptığınıza emin olun.

Haber3com

Seçiniz...