Burcunuzun uğurlu taşı hangisi?

Burcunuzun uğurlu taşı hangisi?

Her burcun kendine ait şans getiren taşı var. Sizin burcunuzun ki hangisi?

Kova burcunun uğurlu taşları

Ametist, Kristal kuvars, Akik, Yeşim, Granat (lal), Zirkon ve Mavi akik taşları kova burcunun uğurlu taşlarıdır. Kova burçları bu taşları barındıran aksesuarları kullanmaları durumunda o gün şansları yaver gidebilir.

Oğlak burcunun uğurlu taşları

Akik, Kehribar, Oltu, Malakit, Yakut ve Jasper taşları oğlak burcu için resmen şans yağdırır. Bu taşlar ile dekore edilmiş takılar sizin şansınıza etki edecektir.

Yay burcunun uğurlu taşları

Ametist, Topaz, Mavi akik, Turkuaz, Peridot, Jasper, Kaplangözü, Sodalit ve Lapiz lazuli taşları yay burçları için şans getirici önemli taşlardır. Bu taşlarla süslenmiş takı ve aksesuarlar uğurunuzu arttıracaktır.

Akrep burcunun uğurlu taşları

Pembe kuvars, Obsidyen, Granat, Kaplangözü ve Mercan taşları akrepler için şans getiren önemli taşlardır. Bu taşlarla dekore edilmiş takılar kullanmaya çalışın ki şansınız yolunda gitsin.

Terazi burcunun uğurlu taşları

Akik, Turkuaz, Opal, Mercan, Lapiz lazuli, Pembe kuvars, Aquamarin, Yeşim ve Dumanlı kuvars taşları teraziler için uğur getirici taşlardır. Takılarınızda kullanmanız işlerinizin şansınızla birlikte iyi gitmesine neden olabilir.

Başak burcunun uğurlu taşları

Akik, Turkuaz, Obsidyen, Yeşim, Kaplangözü, Sitrin ve Topaz taşları başaklar için şans getirici taşlardır. Kullandığınız takı ve aksesuarlarda bu taşların olmasına dikkat edin. Şansa ihtiyacınız varsa bu taşlar işinize yarayabilir.

Aslan burcunun uğurlu taşları

Akik, Peridot, Kuvars, Amestist, Kehribar, Sitrin, İnci ve Mavi topaz taşları aslanlara uğur getiren taşlardır. Daha fazla şans için bu taşlardan birinin üzerinizde olduğundan emin olun.

Yengeç burcunun uğurlu taşları

Kuvars, Krizopras, Peridot, Aventurin, Akik ve Ametist taşarı yengeç burçları için şans getiren taşlardır. Şansınıza ihtiyacınız varsa takı ve aksesuarlarınızda bu taşları kullanmanızı öneririz.

İkizler burcunun uğurlu taşları

Akik, Turkuaz, Pembe kuvars ve Krizopras taşları ikizler burcuna kendi şanslarının yanında extra şans verecektir. Takı ve aksesuarlarınızda kullanırsanız etkisini göreceksiniz.

Boğa burcunun uğurlu taşları

Turkuaz, Krizopras, Safir, Zümrüt ve Mavi kalsedon boğa burçlarına uğur getiren taşlardır. Takı ve aksesuarlarında bu taşları kullanan boğalar şanslarındaki değişimi fazlasıyla hissedeceklerdir.

Koç burcunun uğurlu taşları

Kantaşı, Akik, Ametist, Hematit, Sitrin, Yakut, Aquamarin ve Jasper taşları koç burçlarının şanslarına şans katan taşlardır. Koç burçlarına takı ve aksesuarlarında kullanmalarını ya da üstlerinde bir yerde bu taşlardan birini taşımalarını öneririz.

Balık burcunun uğurlu taşları

Ametist, Opal, Aytaşı, Pembe kuvars, Florit, Jasper ve Mercan taşları balık burcunun uğurlu taşlarıdır. Balık burçları bu taşlarla oluşturulmuş takı ve aksesuarlar kullanırsa şansları iki katına çıkacaktır.