Burhaniye’de Ersezen Gözyaşları İle Uğurlandı

Burhaniye’de Ersezen Gözyaşları İle Uğurlandı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, yakalandığı amansız hastalığa dün yenik düşün AK Partili Belediye Meclisi Üyesi Melih, Ersezen, gözyaşları arasında...

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, yakalandığı amansız hastalığa dün yenik düşün AK Partili Belediye Meclisi Üyesi Melih, Ersezen, gözyaşları arasında toprağa verildi. Ersezen için ilk tören belediye önünde yapılırken, cenaze namazı da Kocacami'de kılındı.

Belediye önünde düzenlenen törende bir konuşma yapan Müftü Hacı Öz, Ersezen'in çok sevilen bir insan olduğunu anlattı ve helallik istedi. Ersezen'in cenazesi daha sonra Kocacami'ye getirildi. Cami avlusunda Melih Ersezen'in ağabeyi Mehmet Ersezen ve yakınları taziyeleri kabul etti. Öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazına katılanları caminin avlusu almadı. Cenaze törenine Kaymakam Hüseyin Öner, Belediye Başkanı Necdet Uysal, Ak Parti İlçe Başkanı Onur Bedir, CHP İlçe Başkanı Tarık Erdil ve MHP İlçe Başkanı Erdoğan Kahya ile belediye meclis üyeleri, siyasi parti yöneticileri, daire müdürleri, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazını Müftü Hacı Öz kıldırdı. Namazın ardından Börülceköy mezarlığında toprağa verilen Melih Ersezen,'in zamansız ölümü, ailesini ve sevenlerini üzdü. AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar parti içerisinde yöneticilik, başkanlık, İl Genel Meclis Üyeliği ve son olarakta Burhaniye Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulunan Melih Ersezen, sevecenliği ve yardımseverliği ile takdir toplamıştı. 49 yaşında hayatını kaybeden Ersezen için yapılan dua sırasında çok sayıda vatandaş gözyaşlarını tutamadı.