Burhaniye’de Kıyafet Toplama Kampanyası

Burhaniye’de Kıyafet Toplama Kampanyası

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ayşe Akpınar Kız Teknik ve Meslek Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü Öğretmenleri Deniz Altınsoy ve Gülcan Güney, ilaç toplama kampanyasının ardından ihtiyaç sahibi kişilere ulaştırılmak üzere Burhaniye Belediy

- Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ayşe Akpınar Kız Teknik ve Meslek Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü Öğretmenleri Deniz Altınsoy ve Gülcan Güney, ilaç toplama kampanyasının ardından ihtiyaç sahibi kişilere ulaştırılmak üzere Burhaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile işbirliği yaparak Kıyafet Toplama Kampanyası başlattılar.

Okul çapında toplanan kıyafetler titizlikle yaş ve cinsiyet türüne göre edilip tasnif edilerek belediye görevlilerine teslim edildi. Kampanyanın öğretmen ve öğrenciler arasında ilgi gördüğünü bildiren Kulüp öğretmeni Deniz Altınsoy, “Bu kampanyayı kulüp olarak okul çapında öğrenci ve öğretmen arkadaşların katılımıyla her yıl gerçekleştiriyoruz. Biliyoruz ki kıyafetler ihtiyaç sahiplerine emin eller vasıtasıyla ulaştırılıyor. Bu bilinçle daha gayretli davranarak Burhaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerine elimizden gelen desteği gösteriyoruz. Kampanyamıza destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

BURHANİYE’DE KIYAFET TOPLAMA KAMPANYASI

BURHANİYE’DE KIYAFET TOPLAMA KAMPANYASI