Bursa'da 3,8 büyüklüğünde deprem

Bursa'da 3,8 büyüklüğünde deprem
Güncelleme:

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 3,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, bugün saat 12.26'da, merkez üssü Bursa'nın Mudanya ilçesi olan 3,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde ilk belirlemelere göre can kaybı ya da yaralanan olmadığı bildirildi.

PANİK ANI KAMERADA
Bursa'nın Mudanya ilçesi merkezli 3.8 büyüklüğündeki depremi hissedenlerin yaşadığı panik, bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Cep telefonu tamircisindeki kameraya içerdekilerin yaşadığı korku dolu anlar yansıdı

Bursa'da 3,8 büyüklüğünde deprem  - Resim : 1

Mudanya'da depremi hisseden Hülya Bozok, o an arkadaşlarıyla birlikte olduğunu belirterek, "Bir restoranda kahvaltı yapıyorduk. Önce bir ses geldi. Ne olduğunu anlamadık, kapı çarptı sandık. Arkasından gelen sarsıntıyla donduk kaldık. O anda biraz korku yaşadık" dedi. Esnaf Sinan Samuk da. "Müşterilerimle ilgilenirken yerden ses geldi. Deprem olduğunu anladık. Kısa süreli bir panik havası yaşadık. Deprem olduğunu anladığımız anda kendimizi dışarıya attık. Küçük bir depremdi ama insanda ister istemez korku oluyor" ifadelerini kullandı.

Bursa'da 3,8 büyüklüğünde deprem  - Resim : 2

DHA