Cani baba 7 yaşındaki öz kızının boğazını kesti

Cani baba 7 yaşındaki öz kızının boğazını kesti
Güncelleme:

Pendik'te, boğazını keserek 7 yaşındaki kızını öldüren baba aynı bıçakla kendi boğazını kesip intihar girişiminde bulundu. Baba ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 21.00 sıralarında Pendik ilçesi Kavakpınar Hızır Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik sorunları olan Habip Ö., cinnet getirince 7 yaşındaki kız çocuğunu rehin alarak boğazından kesti. Ardından intihara teşebbüs etti. Olayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine sağlık ile polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan müdahalelerin ardından 7 yaşındaki çocuğun hayatını kaybettiği, baba Habip Ö.’ün ise hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

7 yaşındaki kızını öldürdükten sonra kendi hayatına son vermek isteyen Habip Ö.’ün, eşiyle arasında uzaklaştırma kararı olduğu ve kızını anneannesinden alarak evine götürdüğü ardından cinayeti işlediği ortaya çıktı. Cinayetin ardından intihar teşebbüsünde bulunan baba ise ameliyata alındı.

Cani babanın sosyal medyada kızının fotoğrafını paylaşarak “Seni çok seviyorum güzel kızım” dedikten sonra kızını öldürdüğü öğrenildi.

Kadın kuaförü olarak çalışan katil zanlısı baba Habip Ö.’ün sosyal medya hesaplarında işlettiği kurumda videolar paylaştığı ve 216 bin takipçisi olduğu öğrenildi. Kızını öldüren Habip Ö.’ün Arnavutluk Tiran’da kuaförlük yaptığı ve yaklaşık 2 ay önce İstanbul’a geldiği, sosyal medya hesaplarında paylaşımlar yaptığı ve kadın kuaförü olduğu öğrenildi.

Olaya tanık olduğunu iddia eden vatandaş Tahsin G., “Biz yürüyorduk, pazardan geliyorduk. Bağırma sesleri vardı, kızın annesi yetişin yardım edin diye bağırıyordu. Evden çıkarak koştu yetişin diye bağırdı. Biz çok fazla yanaşmadık ama duyduk” dedi.