Canlı yayında şok itiraf! 18 yaşındaki kız, 5 çocuk babası adamla kaçtı

Canlı yayında şok itiraf! 18 yaşındaki kız, 5 çocuk babası adamla kaçtı
Güncelleme:

18 yaşındaki kızlarının evli ve 5 çocuk babası bir kişi tarafından alıkonulduğunu iddia eden aile, Esra Erol'dan yardım istedi. Yayına bağlanan şahıs iddiaları kabul ederken genç kız da kendi isteğiyle kaçtığını söyledi.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına katılan çaresiz anne ve baba 18 yaşındaki kızları Neslihan D.'nin F.S. tarafından zorla alıkonulduğunu belirtti. F.S'nin evli ve 5 çocuk babası olduğu ise Esra Erol'da programında ortaya çıktı.

İstanbul'dan programa katılan aile 18 yaşındaki kızları Neslihan D.'nin hayatından endişe ettiklerini ve 46 yaşındaki 5 çocuk babası F.S. tarafından zorla tutulduğunu iddia ederek Esra Erol'dan yardım istedi.

ŞAHIS, İDDİALARI KABUL ETTİ
Evli ve 5 çocuk babası F.S. canlı yayına bağlanarak tüm iddiaları kabul etti. "Eşim ile Neslihan'ı tanıştırdım. Eşim, Neslihan ile ilişkimi kabul etti hatta torunum var." diyen F.S'nin bu sözleri herkesi şoke etti. 18 yaşındaki genç kızın F.S'nin yanında olduğu ortaya çıktı.

"EVLİ VE 5 ÇOCUĞU OLDUĞUNU BİLİYORDUM"
Neslihan D. ise yayına bağlanarak "Ben kendi isteğim ile buradayım. Dini nikâhlı kocam F.S ile yaşamak istiyorum. Evli ve 5 çocuk babası olduğunu biliyordum" dedi.

ESRA EROL'DAN TEPKİ
Esra Erol bu sözler üzerine tepki gösterdi ve sözlerine şöyle devam etti "Bu sadece Neslihan'ın davası değil. Bu F.S'nin resmi nikâhlı eşinin susturulup üzerine kuma getirilen resmi nikâhı olduğu halde o evde sesi olmayan tüm sessiz kadınların meselesi benim için" dedi.

Etiketler esra erol atv