Çantası Çalınan Kadın, Gözyaşları İçinde Hırsıza Tepki Gösterdi

Çantası Çalınan Kadın, Gözyaşları İçinde Hırsıza Tepki Gösterdi

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde otomobilinin camı kırılarak çantası çalınan kadın, gözyaşları içinde hırsıza tepki gösterdi.

- Manisa’nın Turgutlu ilçesinde otomobilinin camı kırılarak çantası çalınan kadın, gözyaşları içinde hırsıza tepki gösterdi.

Olay, Acarlar Mahallesi Durmuş Sokak üzerinde saat 17.15 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, ilaç tanıtımı için 1 Nolu Sağlık Ocağına gelen ilaç mümessili Özge Kiremitçi (24), çalıştığı şirkete ait 34 HJ 6960 plakalı otomobili sağlık ocağının ara sokağına park etti. Talihsiz kadın sağlık ocağında olduğu sırada, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce otomobilin sağ ön camı kırılarak ön koltukta bulunan çantanın çalındığı tespit edildi. Çantanın içerisinde para, kredi kartları ve makyaj malzemelerinin bulunduğu öğrenildi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Çevredeki vatandaşların haber vermesi ile otomobilin yanına gelen Özge Kiremitçi, gözyaşlarına boğuldu. Ağlayarak bu olayı gerçekleştiren kişi yada kişilere tepki gösteren kadın, uzun süre gözyaşı döktü. Kiremitçi, “Otomobile biniyoruz diye bizi zengin zannettiler. Biz de emeğimiz karşılığında para kazanan insanlarız. Bu vicdansız kişiler hiç düşünmüyor mu, ‘bu bayan evine nasıl gidecek, parası var mı’? Çantamda makyaj malzemelerim de vardı, onlara bile tenezzül etmişler inanamıyorum” dedi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, araçta ve çevrede incelemelerde bulundu. Özge Kiremitçi’den bilgi alan ekipler, hırsız yada hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA