Çatışmanın ortasında kaldı !

Çatışmanın ortasında kaldı !

İstanbul'da bir plazada çıkan çatışmanın ortasında kalan kişi asansöre böyle bindi.

İstanbul Ataşehir'deki lüks bir rezidansta önceki gün yaşanan ve 3 kişinin yaralandığı silahlı çatışmanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, çatışan tarafların arasında kalan bir servis elemanının, silahlı saldırganlara ve yerde kanlar içinde yatan yaralılara aldırmadan soğukkanlı bir şekilde elindeki paketlerle birlikte asansöre bindiği görülüyor.

İstanbul Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde önceki gün meydana gelen olayda, lüks bir rezidansın önüne otomobille gelen 8 kişi, rezidansta bulunan bir daireye çıkmış ve kısa süre sonra silah sesleri duyulmuştu. Aralarında önceden husumet bulunduğuiddia edilen iki grup arasında rezidansın lobisinde çıkan kavgada 3 kişinin vurulması üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edilmiş, olaya karışan G.A. ve M.Ö. polis tarafından gözaltına alınırken, kimliği belirlenemeyen 3 kişi ise kayıplara karışmıştı.

Ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntülerinde, iki grup arasında önce tartışma başlıyor ardından ise yumruklar havada uçuşuyor. Bu sırada gruplardan birinin asansöre girmesiyle kavga burada devam ediyor. Bu sırada asansördeki gruptan 2 kişi silah çekerek rast gele ateş etmeye başlıyor. Çıkan kavgada şüphelilerden biri, 3 kişinin üzerine kurşun yağdırıyor. Kurşunun isabet ettiği 3 kişi ise lobiye yığılıp kalıyor. Silahla dehşet saçan şüphelilerden biri ise hedef aldığı şahıslardan birine ateş etmeye devam ederek dışarıya çıkmaya çalışıyor.

YARALININ YANINDAN GEÇİP ASANSÖRE BİNDİ

Görüntülerde dikkat çeken bir detay ise çatışmanın ortasında kalan servis elemanı oldu. Taşıdığı poşetlerle asansörün önünde çatışan tarafların arasında kalan servis elemanının, silahlı saldırganlara ve yerde kanlar içinde yatan yaralılara aldırmadan soğukkanlı bir şekilde asansöre bindiği görülüyor.